Gapstars en SaaS Bazen sluiten partnership omtrent remote development teams

Amsterdam, 1 december 2022 – Gapstars maakt bekend dat het een samenwerking is aangegaan met de SaaS Bazen Community. Als officiële partner van SaaS Bazen zal Gapstars haar expertise en ervaring inzetten om de leden van de SaaS Bazen Community te ondersteunen rondom vraagstukken die te maken hebben met het opzetten van een dedicated remote development team. 

Veel vraag naar dedicated remote teams

“Het is geen geheim dat veel Nederlandse SaaS bedrijven al geruime tijd moeite hebben met het vinden van developers in Nederland”, aldus Johan de Wit, oprichter van SaaS Bazen. “En als er al mensen beschikbaar zijn, worden de kosten steeds hoger. We horen dan ook steeds meer leden aangeven na te denken over het opzetten van een remote development team, maar voor veel SaaS bedrijven is het te risicovol om deze stap zelf te zetten. Daarom zijn we blij met het partnership dat we met Gapstars hebben gesloten, zij kunnen onze leden adviseren over deze stap en, uiteraard, het opzetten van een development team voor hen verzorgen.” 

Gapstars ontzorgt bedrijven bij het werven en selecteren van wereldwijd talent en biedt ondersteuning in het bouwen en managen van een high performance team. “Met hub-locaties in Amsterdam, Lissabon en Colombo kunnen snel en effectief development teams opgezet worden”, zegt Hugo Hemmen, CEO van Gapstars.

Gapstars & Client Team

Ontstaan vanuit SaaS

“Wat interessant is aan Gapstars, is dat het bedrijf de SaaS business écht begrijpt. Een van de oprichters van Gapstars, Barend Raaff, is ook founder van Harver.com, een snel groeiend (SaaS) hiring platform. Daarnaast heeft Gapstars teams gebouwd voor meer dan 30 Nederlandse SaaS bedrijven, samen inmiddels goed voor meer dan 100 mio ARR” zegt de Wit. “We vinden het belangrijk dat onze partners heel goed begrijpen wat er speelt bij de bedrijven waarvoor wij de community bouwen en Gapstars is daarin een zekerheidje.”

Kennisdeling

Het partnership staat in het teken van kennisdeling. De Wit: “We kijken ernaar uit om met het team van Gapstars aan de slag te gaan en zullen vooral werken aan het delen van kennis.” Hemmen vult aan: “momenteel hebben we 30 tech bedrijven als klant en werken dagelijks met SaaS ondernemers voor het recruiten, faciliteren en het supporten van high performance engineering teams en kijken ernaar uit onze kennis met de SaaS Bazen community te delen!”