Jacco van der Kooij als Keynote Spreker op SaaS Summit Benelux 2023

Jacco van der Kooij, de oprichter van Winning by Design en veelgevraagd spreker, is bevestigd als keynote speaker voor de SaaS Summit Benelux 2023. De conferentie zal plaatsvinden op 8 november 2023 in de Rijtuigenloods in Amersfoort.

Jacco, auteur van acht bestsellers, waaronder Blueprints of a Sales SaaS Organization, zal tijdens de conferentie een keynote geven over het bouwen van een ‘recurring revenue factory’. Naast zijn keynote presentatie zal Jacco persoonlijk drie workshops leiden, voor SaaS bedrijven in verschillende fases.

Over Jacco van der Kooij

Met zijn kennis en ervaring is het geen verrassing dat Jacco een veelgevraagde spreker is op conferenties over de hele wereld, van Dreamforce en SaaStock tot SalesHacker en RD Summit. Daarnaast is hij sales mentor voor verschillende VC’s, waaronder Notion Capital, Reach Capital, Astella en Storm Ventures, helpt hij de ontwikkeling van sales teams binnen hun portfolio’s te versnellen.

jacco van der kooij winning by design

Voordat hij Winning By Design oprichtte, bekleedde Jacco senior executive functies bij Qumu, Kontiki en Technicolor. Jacco is in het bezit van een BScEE in Electrical Engineering en een Executive MBA van de University of Leicester.

Over SaaS Summit Benelux 2023

De SaaS Summit Benelux is een dag waar SaaS-founders, C- en VP-level executives van SaaS-bedrijven en investeerders samenkomen om te netwerken, kennis uit te wisselen en best practices te delen. Het programma bestaat uit keynotes, workshops, roundtables, ask-me-anything-sessies en diverse netwerkvormen.

Bestel je ticket via de website van SaaS Summit om aanwezig te zijn op 8 november!