Mark Visser van HiHaHo gaat met Johan de Wit in gesprek over zijn unieke (SaaS) interactieve video tool.

Met HiHaHo is het erg gemakkelijk om interactieve elementen aan jouw video’s toe te voegen. Het unieke zit ‘m hierin dat de tool enorm simpel is om te gebruiken. Je hebt dus geen videobewerking skills nodig om jouw video naar het volgende niveau te tillen.

De behoefte voor HiHaHo komt vooral voort uit de andere onderneming van Mark: iCademy. iCademy is een e-learning bedrijf dat e-learning modules maakt voor onderwijs-/ overheidsinstellingen en commerciƫle organisaties.

De beperkte mogelijkheden van e-learning in de vroege jaren gaven het idee voor interactieve video’s die de student beter in staat stellen om gefocust te blijven en actief aan de gang te gaan met de leerstof. Daarnaast biedt het de aanbieder van de cursus de mogelijkheid om uitgebreide data te verzamelen en analyses te draaien om zo tailored onderwijs aan te bieden.

Maar naast deze core business biedt deze SaaS veel meer opties voor organisaties en bedrijven, bijvoorbeeld om processen te automatiseren, problemen op te lossen, data te verzamelen en meer.

www.bol.com/nl/f/eckart-s-notes/35872090/

www.saasbazen.nl

community.saasbazen.nl/

www.nordhaven.nl

Problemen oplossen met video's

by Mark Visser - HiHaHo | Johan de Wit