102 – Zo zet je fouten om in kansen: Leiderschap zonder ego – Sjors Snoeren – Treams

SaaS Bazen Podcast
SaaS Bazen Podcast
102 - Zo zet je fouten om in kansen: Leiderschap zonder ego - Sjors Snoeren - Treams
Loading
/

Iedereen die werkt in een startup of scale-up weet dat je constant aan het leren bent; groei komt met vallen en opstaan. En da’s niet erg; als je als team leert van het ‘vallen’ bouw je aan een sterke bedrijfscultuur waarin iedereen zich veilig voelt. Sjors Snoeren van Treams weet hier alles van – en hij vertelt er ook alles over (hoe moedig is dat!).

Treams is een SaaS oplossing voor performance management en na een succesvolle start maakte het team zo’n 2 jaar geleden een pittige tijd door. Een re-build van het product pakte niet goed uit en als team moesten ze tot het uiterste gaan om het tij te keren. Dit kwam met veel uitdagingen en hoewel 2021 een geweldig jaar is voor Treams, was Sjors bereid om nog een keer terug te kijken naar deze periode en te delen wat hij leerde van deze situatie. Ontzettend moedig en erg waardevol, dank voor het inspirerende voorbeeld Sjors en team Treams!

Website Treams: www.treams.nl

Podcast sponsor Leadinfo: leadinfo.com/saasbazen
Podcast sponsor Employes: employes.nl

SaaS Bazen Meetup

Wil je meer op de hoogte blijven van ontwikkelingen in de SaaS wereld en zoek je naar een groep trusted advisors? In de SaaS Bazen Meetup krijg je beide: in een tweewekelijkse virtuele Meetup praten Jan Aleman en Johan de Wit je bij over SaaS, krijg je case studies van andere SaaS bedrijven te zien en kun je zelf actief deelnemen aan het gesprek. We behandelen alle thema’s die relevant zijn voor jou als SaaS Baas: funding, sales, internationalisatie, het bouwen van een team, marketing, you name it. Je bent van harte welkom om een gratis proefsessie bij te wonen! saasbazen.nl/saas-bazen-meetup/

Volg SaaS Bazen op LinkedIn: www.linkedin.com/company/saasbazen/
Volg SaaS Bazen op Instagram: www.instagram.com/saasbazen/

Word lid van SaaS Bazen!

SaaS Bazen is de plaats waar software ondernemers bij elkaar komen, om te bouwen aan een winstgevende SaaS business. Stop met het wiel opnieuw uitvinden en krijg toegang tot de kennis en connecties die je nodig hebt om betere beslissingen te nemen.

Je bent in een paar klikken lid en word direct onderdeel van het grootste SaaS ondernemersnetwerk van Nederland. Wat je krijgt: 80+ uur aan interviews met andere SaaS Bazen, 2 groepsmeetings per maand met andere SaaS Bazen en een online omgeving waarin je onbeperkt kunt chatten, vragen kunt stellen en in contact staat met ca. 300 andere SaaS Bazen.

Word lid: saasbazen.nl/lidmaatschappen/