103 – Subscription management, KPI’s en SaaS metrics – Wolter Rebergen – Younium

SaaS Bazen Podcast
SaaS Bazen Podcast
103 - Subscription management, KPI’s en SaaS metrics - Wolter Rebergen - Younium
Loading
/

“Hoeveel is mijn SaaS bedrijf waard?”

Schiet die vraag wel eens door je hoofd?

In deze aflevering hoor je het antwoord; hoe bereken je de waarde van je bedrijf? Wolter Rebergen van Younium is te gast, en hij vertelt over een kleine tweak in de metrics die je gebruikt. Een tweak die serieus impact kan hebben op de verkoopprijs van je business.

Maar dat is niet alles, want Wolter komt ook om te praten over subscription management en billing. Hoe ga je om met het managen van complexe abonnementen, met afwijkende voorwaarden, bundel tarieven, kortingsafspraken, etc.?

Niet alleen is Wolter vandaag te gast in de podcast, de komende maanden ga je meer van hem horen. Younium is namelijk partner geworden van de SaaS Bazen Community en Wolter wil de community helpen om alle uitdagingen omtrent subscriptions te tackelen.

Website Younium: https://www.younium.com

Podcast sponsor Leadinfo: leadinfo.com/saasbazen
Podcast sponsor Employes: employes.nl/

SaaS Bazen Meetup

Wil je meer op de hoogte blijven van ontwikkelingen in de SaaS wereld en zoek je naar een groep trusted advisors? In de SaaS Bazen Meetup krijg je beide: in een tweewekelijkse virtuele Meetup praten Jan Aleman en Johan de Wit je bij over SaaS, krijg je case studies van andere SaaS bedrijven te zien en kun je zelf actief deelnemen aan het gesprek. We behandelen alle thema’s die relevant zijn voor jou als SaaS Baas: funding, sales, internationalisatie, het bouwen van een team, marketing, you name it. Je bent van harte welkom om een gratis proefsessie bij te wonen! saasbazen.nl/saas-bazen-meetup/

Volg SaaS Bazen op LinkedIn: www.linkedin.com/company/saasbazen/
Volg SaaS Bazen op Instagram: www.instagram.com/saasbazen/

Word lid van SaaS Bazen!

SaaS Bazen is de plaats waar software ondernemers bij elkaar komen, om te bouwen aan een winstgevende SaaS business. Stop met het wiel opnieuw uitvinden en krijg toegang tot de kennis en connecties die je nodig hebt om betere beslissingen te nemen.

Je bent in een paar klikken lid en word direct onderdeel van het grootste SaaS ondernemersnetwerk van Nederland. Wat je krijgt: 80+ uur aan interviews met andere SaaS Bazen, 2 groepsmeetings per maand met andere SaaS Bazen en een online omgeving waarin je onbeperkt kunt chatten, vragen kunt stellen en in contact staat met ca. 300 andere SaaS Bazen.

Word lid: saasbazen.nl/lidmaatschappen/