106 – Lessons learned in het schalen van SaaS bedrijven – Arthur Nobel

SaaS Bazen Podcast
SaaS Bazen Podcast
106 - Lessons learned in het schalen van SaaS bedrijven - Arthur Nobel
Loading
/

47 SaaS leaders interviewen, het samenvatten en uitbrengen in een boek: dat is precies wat Arthur Nobel deed en vandaag is hij te gast in onze podcast.

Het gesprek gaat over het schalen van een SaaS bedrijf. Allereerst hoor je wat hij leerde van de interviews die hij afnam voor zijn boek. Daarna hebben we het over scaling issues; wat zijn de uitdagingen van Series A-B-C bedrijven en hoe ga je die uitdagingen te lijf?

Ook oppert Arthur een nieuw idee, dat mij erg aanspreekt: scale-ups hebben een Head of Scaling nodig. Hoe ziet hij deze rol voor zich en waar in de organisatie plaats je deze rol?

Tot slot fileert Arthur een begrip dat al talloze keren voorbij kwam in onze podcast: Product-market-fit. Genoeg redenen om weer in te tunen op de podcast dus!

Het boek  Leaders of growth

Het boek Playing to win

Het boek Good strategy / Bad strategy

Podcast sponsor Leadinfo: leadinfo.com/saasbazen
Podcast sponsor Employes: employes.nl/

SaaS Bazen Meetup

Wil je meer op de hoogte blijven van ontwikkelingen in de SaaS wereld en zoek je naar een groep trusted advisors? In de SaaS Bazen Meetup krijg je beide: in een tweewekelijkse virtuele Meetup praten Jan Aleman en Johan de Wit je bij over SaaS, krijg je case studies van andere SaaS bedrijven te zien en kun je zelf actief deelnemen aan het gesprek. We behandelen alle thema’s die relevant zijn voor jou als SaaS Baas: funding, sales, internationalisatie, het bouwen van een team, marketing, you name it. Je bent van harte welkom om een gratis proefsessie bij te wonen! saasbazen.nl/saas-bazen-meetup/

Volg SaaS Bazen op LinkedIn: www.linkedin.com/company/saasbazen/
Volg SaaS Bazen op Instagram: www.instagram.com/saasbazen/

Word lid van SaaS Bazen!

SaaS Bazen is de plaats waar software ondernemers bij elkaar komen, om te bouwen aan een winstgevende SaaS business. Stop met het wiel opnieuw uitvinden en krijg toegang tot de kennis en connecties die je nodig hebt om betere beslissingen te nemen.

Je bent in een paar klikken lid en word direct onderdeel van het grootste SaaS ondernemersnetwerk van Nederland. Wat je krijgt: 80+ uur aan interviews met andere SaaS Bazen, 2 groepsmeetings per maand met andere SaaS Bazen en een online omgeving waarin je onbeperkt kunt chatten, vragen kunt stellen en in contact staat met ca. 300 andere SaaS Bazen.

Word lid: saasbazen.nl/lidmaatschappen/