111 – De ondernemersdrive van Nick Velten, SaaS Baas bij Fangage

SaaS Bazen Podcast
111 - De ondernemersdrive van Nick Velten, SaaS Baas bij Fangage
Loading
/

Nick Velten is CEO van Fangage, het SaaS bedrijf waar hij samen met Sam Feldt, ook bekend als DJ, leiding aan geeft.

Ze haalden recent zo’n 2 miljoen euro groeigeld op en in deze aflevering vertelt Nick over het fundraising proces. Ook praten we over de work/life balance van Nick, want naast SaaS Baas bij Fangage runt ook nog een agency, Stimmt. Hoe combineert hij deze rollen en hoe zorgt hij voor balans?

Beluister het gesprek met Nick! Oja, en luister ook wat Nick gemeen heeft met Steve Jobs!

Website Fangage: https://www.fangage.com/

Website Stimmt: https://stimmt.digital/

Podcast sponsor Leadinfo: leadinfo.com/saasbazen

Podcast sponsor Employes: employes.nl/

SaaS Bazen Meetup

Wil je meer op de hoogte blijven van ontwikkelingen in de SaaS wereld en zoek je naar een groep trusted advisors? In de SaaS Bazen Meetup krijg je beide: in een tweewekelijkse virtuele Meetup praten Jan Aleman en Johan de Wit je bij over SaaS, krijg je case studies van andere SaaS bedrijven te zien en kun je zelf actief deelnemen aan het gesprek. We behandelen alle thema’s die relevant zijn voor jou als SaaS Baas: funding, sales, internationalisatie, het bouwen van een team, marketing, you name it. Je bent van harte welkom om een gratis proefsessie bij te wonen! saasbazen.nl/saas-bazen-meetup/

Volg SaaS Bazen op LinkedIn: www.linkedin.com/company/saasbazen/
Volg SaaS Bazen op Instagram: www.instagram.com/saasbazen/

Word lid van SaaS Bazen!

SaaS Bazen is de plaats waar software ondernemers bij elkaar komen, om te bouwen aan een winstgevende SaaS business. Stop met het wiel opnieuw uitvinden en krijg toegang tot de kennis en connecties die je nodig hebt om betere beslissingen te nemen.

Je bent in een paar klikken lid en word direct onderdeel van het grootste SaaS ondernemersnetwerk van Nederland. Wat je krijgt: 80+ uur aan interviews met andere SaaS Bazen, 2 groepsmeetings per maand met andere SaaS Bazen en een online omgeving waarin je onbeperkt kunt chatten, vragen kunt stellen en in contact staat met ca. 300 andere SaaS Bazen.

Word lid: saasbazen.nl/lidmaatschappen/