113 – De impact van de Scaling Up methode – Matthijs van den Ende, Dyflexis

SaaS Bazen Podcast
113 - De impact van de Scaling Up methode - Matthijs van den Ende, Dyflexis
Loading
/

Matthijs van den Ende is vandaag te gast.

Hij is SaaS Baas bij Dyflexis. Matthijs neemt je onder andere mee in zijn ervaringen met de Scaling Up methode van Verne Harnish. Hij vertelt hoe hun meetings eruit zagen voordat ze gingen werken volgens Scaling Up en legt uit hoe anders ze nu zijn. Ook praten we over het vinden van onderscheidend vermogen en het gesprek begint met een vermakelijk verhaal over de start van Dyflexis.

Website Dyflexis: dyflexis.com

Podcast sponsor Leadinfo: leadinfo.com/saasbazen

Podcast sponsor Employes: employes.nl/

SaaS Bazen Meetup

Wil je meer op de hoogte blijven van ontwikkelingen in de SaaS wereld en zoek je naar een groep trusted advisors? In de SaaS Bazen Meetup krijg je beide: in een tweewekelijkse virtuele Meetup praten Jan Aleman en Johan de Wit je bij over SaaS, krijg je case studies van andere SaaS bedrijven te zien en kun je zelf actief deelnemen aan het gesprek. We behandelen alle thema’s die relevant zijn voor jou als SaaS Baas: funding, sales, internationalisatie, het bouwen van een team, marketing, you name it. Je bent van harte welkom om een gratis proefsessie bij te wonen! saasbazen.nl/saas-bazen-meetup/

Volg SaaS Bazen op LinkedIn: www.linkedin.com/company/saasbazen/
Volg SaaS Bazen op Instagram: www.instagram.com/saasbazen/

Word lid van SaaS Bazen!

SaaS Bazen is de plaats waar software ondernemers bij elkaar komen, om te bouwen aan een winstgevende SaaS business. Stop met het wiel opnieuw uitvinden en krijg toegang tot de kennis en connecties die je nodig hebt om betere beslissingen te nemen.

Je bent in een paar klikken lid en word direct onderdeel van het grootste SaaS ondernemersnetwerk van Nederland. Wat je krijgt: 80+ uur aan interviews met andere SaaS Bazen, 2 groepsmeetings per maand met andere SaaS Bazen en een online omgeving waarin je onbeperkt kunt chatten, vragen kunt stellen en in contact staat met ca. 300 andere SaaS Bazen.

Word lid: saasbazen.nl/lidmaatschappen/