125 – Wat veel (snel)groeiende SaaS bedrijven over het hoofd zien – Steven Schroeyens, Webs

SaaS Bazen Podcast
SaaS Bazen Podcast
125 - Wat veel (snel)groeiende SaaS bedrijven over het hoofd zien - Steven Schroeyens, Webs
Loading
/

In deze aflevering vertelt Steven Schroeyens wat je moet weten over churn, en over het belang van je bestaande klanten in je groeiproces. Vooral in de reis van 1 – 10M recurring is meer focus op bestaande klanten essentieel. De vraag is: hoe pak je dat aan?

Bijbehorend blogartikel
Extra Webs resources
Webs

Podcast sponsor Leadinfo

SaaS Bazen Meetup

Wil je meer op de hoogte blijven van ontwikkelingen in de SaaS wereld en zoek je naar een groep trusted advisors? In de SaaS Bazen Meetup krijg je beide: in een tweewekelijkse virtuele Meetup praten Jan Aleman en Johan de Wit je bij over SaaS, krijg je case studies van andere SaaS bedrijven te zien en kun je zelf actief deelnemen aan het gesprek. We behandelen alle thema’s die relevant zijn voor jou als SaaS Baas: funding, sales, internationalisatie, het bouwen van een team, marketing, you name it. Je bent van harte welkom om een gratis proefsessie bij te wonen! saasbazen.nl/saas-bazen-meetup/

Volg SaaS Bazen op LinkedIn
Volg SaaS Bazen op Instagram

Word lid van SaaS Bazen!

SaaS Bazen is de plaats waar software ondernemers bij elkaar komen, om te bouwen aan een winstgevende SaaS business. Stop met het wiel opnieuw uitvinden en krijg toegang tot de kennis en connecties die je nodig hebt om betere beslissingen te nemen.

Je bent in een paar klikken lid en word direct onderdeel van het grootste SaaS ondernemersnetwerk van Nederland. Wat je krijgt: 80+ uur aan interviews met andere SaaS Bazen, 2 groepsmeetings per maand met andere SaaS Bazen en een online omgeving waarin je onbeperkt kunt chatten, vragen kunt stellen en in contact staat met ca. 300 andere SaaS Bazen.

Word lid van SaaS Bazen!