128 – Rutger Bremer over het verSaaSen en bootstrappen van Momice

SaaS Bazen Podcast
SaaS Bazen Podcast
128 - Rutger Bremer over het verSaaSen en bootstrappen van Momice
Loading
/

Vandaag staat er een heel gave aflevering voor je klaar. Ik word altijd erg blij van ondernemers die heel veel van hun vak weten, en vandaag heb ik zo’n gast: Rutger Bremer, SaaS Baas bij Momice. Enige tijd geleden werd Rutger lid van onze community, en toen ik hem de eerste keer sprak gebeurde er meteen iets interessants: hij vroeg ons naar ons event, SaaS Bazen Live. Hij stelde me wat vragen over ons doel, ons programma, onze aanpak, organisatie, etc. Voordat ik het wist zaten we in een geanimeerd gesprek en belangrijker nog: hij stelde vragen waar ik totaal niet over nagedacht had. Het was het startpunt van een interessante samenwerking: Momice is een SaaS oplossing om events te organiseren en nadat ik Rutger had gesproken en de software had gezien besloten we de software te gaan gebruiken. Vandaag is hij in de podcast aan het woord en we praten over all things SaaS.

Website Momice

Podcast sponsor Leadinfo

SaaS Bazen Meetup

Wil je meer op de hoogte blijven van ontwikkelingen in de SaaS wereld en zoek je naar een groep trusted advisors? In de SaaS Bazen Meetup krijg je beide: in een tweewekelijkse virtuele Meetup praten Jan Aleman en Johan de Wit je bij over SaaS, krijg je case studies van andere SaaS bedrijven te zien en kun je zelf actief deelnemen aan het gesprek. We behandelen alle thema’s die relevant zijn voor jou als SaaS Baas: funding, sales, internationalisatie, het bouwen van een team, marketing, you name it. Je bent van harte welkom om een gratis proefsessie bij te wonen! saasbazen.nl/saas-bazen-meetup/

Volg SaaS Bazen op LinkedIn
Volg SaaS Bazen op Instagram

Word lid van SaaS Bazen!

SaaS Bazen is de plaats waar software ondernemers bij elkaar komen, om te bouwen aan een winstgevende SaaS business. Stop met het wiel opnieuw uitvinden en krijg toegang tot de kennis en connecties die je nodig hebt om betere beslissingen te nemen.

Je bent in een paar klikken lid en word direct onderdeel van het grootste SaaS ondernemersnetwerk van Nederland. Wat je krijgt: 80+ uur aan interviews met andere SaaS Bazen, 2 groepsmeetings per maand met andere SaaS Bazen en een online omgeving waarin je onbeperkt kunt chatten, vragen kunt stellen en in contact staat met ca. 300 andere SaaS Bazen.

Word lid van SaaS Bazen!