132 – Leslie Cottenjé over haar lessons learned als CEO van Hello Customer

SaaS Bazen Podcast
SaaS Bazen Podcast
132 - Leslie Cottenjé over haar lessons learned als CEO van Hello Customer
Loading
/

Ben jij CEO en denk je soms na over jouw rol in het team? Luister naar het gesprek met Leslie, dat we vandaag met je delen.

Leslie is een van de founders van Hello Customer en vervult de rol van CEO. Ze noemt zichzelf ‘vrouw met commercieel hart’, iets dat erg nuttig is als CEO van een SaaS bedrijf. Echter, die commerciële drive kende voor haar ook een downside waar ze zich in de beginjaren niet altijd van bewust was: ze was vooral outside gericht. Terwijl ze goede resultaten boekte in gesprekken met prospects, klanten en investeerders, begon ze signalen op te vangen uit haar development team dat ze het gevoel hadden dat Leslie er in beperkte mate voor hen was. Geheel onterecht, want Leslie voelde zich buitengewoon trots op het team, maar de ervaring van het team was anders en de feedback deed haar veel.
Ze voerde veranderingen door in de manier waarop ze haar rol invulde en bracht het team en bedrijf veel meer in balans. Ook deelt ze haar gevoel en dilemma’s omtrent de balans vinden tussen performance en menselijkheid. Luister naar het persoonlijke verhaal van Leslie.

Website Hello Customer

Podcast sponsor Leadinfo

SaaS Bazen Meetup

Wil je meer op de hoogte blijven van ontwikkelingen in de SaaS wereld en zoek je naar een groep trusted advisors? In de SaaS Bazen Meetup krijg je beide: in een tweewekelijkse virtuele Meetup praten Jan Aleman en Johan de Wit je bij over SaaS, krijg je case studies van andere SaaS bedrijven te zien en kun je zelf actief deelnemen aan het gesprek. We behandelen alle thema’s die relevant zijn voor jou als SaaS Baas: funding, sales, internationalisatie, het bouwen van een team, marketing, you name it. Je bent van harte welkom om een gratis proefsessie bij te wonen! saasbazen.nl/saas-bazen-meetup/

Volg SaaS Bazen op LinkedIn
Volg SaaS Bazen op Instagram

Word lid van SaaS Bazen!

SaaS Bazen is de plaats waar software ondernemers bij elkaar komen, om te bouwen aan een winstgevende SaaS business. Stop met het wiel opnieuw uitvinden en krijg toegang tot de kennis en connecties die je nodig hebt om betere beslissingen te nemen.

Je bent in een paar klikken lid en word direct onderdeel van het grootste SaaS ondernemersnetwerk van Nederland. Wat je krijgt: 80+ uur aan interviews met andere SaaS Bazen, 2 groepsmeetings per maand met andere SaaS Bazen en een online omgeving waarin je onbeperkt kunt chatten, vragen kunt stellen en in contact staat met ca. 300 andere SaaS Bazen.

Word lid van SaaS Bazen!