154 – Vergeet lean startup: Volg je product visie met Paul Veugen – Detail

SaaS Bazen Podcast
SaaS Bazen Podcast
154 - Vergeet lean startup: Volg je product visie met Paul Veugen - Detail
Loading
/

3 succesvolle SaaS bedrijven gebouwd op data en intuïtie. Vooral intuïtie want Paul is niet bang om eigenwijs te zijn in het bouwen van een SaaS product.

Waar veel SaaS bedrijven de lean startup omarmen, vertelt Paul over een andere, in zijn ogen een betere route. In die route is minder ruimte voor klantfeedback en het werken met veel kleine iteraties. Veel belangrijker volgens Paul is: Ontwikkel een duidelijke productvisie en durft hier aan vast te houden ook als je een beperkt aantal gebruikers hebt.

Cruciaal is om een goed ritme te zoeken in het stellen van doelen en het houden van meetings.

Meer weten? Tune in!

Detail: detail.co/

Podcast sponsor Leadinfo: leadinfo.com/saasbazen

SaaS Bazen Meetup

Wil je meer op de hoogte blijven van ontwikkelingen in de SaaS wereld en zoek je naar een groep trusted advisors? In de SaaS Bazen Meetup krijg je beide: in een tweewekelijkse virtuele Meetup praten Jan Aleman en Johan de Wit je bij over SaaS, krijg je case studies van andere SaaS bedrijven te zien en kun je zelf actief deelnemen aan het gesprek. We behandelen alle thema’s die relevant zijn voor jou als SaaS Baas: funding, sales, internationalisatie, het bouwen van een team, marketing, you name it. Je bent van harte welkom om een gratis proefsessie bij te wonen! saasbazen.nl/saas-bazen-meetup/

Volg SaaS Bazen op LinkedIn: www.linkedin.com/company/saasbazen/
Volg SaaS Bazen op Instagram: www.instagram.com/saasbazen/

Word lid van SaaS Bazen!

SaaS Bazen is de plaats waar software ondernemers bij elkaar komen, om te bouwen aan een winstgevende SaaS business. Stop met het wiel opnieuw uitvinden en krijg toegang tot de kennis en connecties die je nodig hebt om betere beslissingen te nemen.

Je bent in een paar klikken lid en word direct onderdeel van het grootste SaaS ondernemersnetwerk van Nederland. Wat je krijgt: 80+ uur aan interviews met andere SaaS Bazen, 2 groepsmeetings per maand met andere SaaS Bazen en een online omgeving waarin je onbeperkt kunt chatten, vragen kunt stellen en in contact staat met ca. 300 andere SaaS Bazen.

Word lid: saasbazen.nl/lidmaatschappen/