155 – Waarom jouw SaaS bedrijf een Chief Visionary Officer nodig heeft – Victor Klaren | Thinkwise

SaaS Bazen Podcast
155 - Waarom jouw SaaS bedrijf een Chief Visionary Officer nodig heeft - Victor Klaren | Thinkwise
Loading
/

Gestart in 2002, 140 mensen, 20-30% Y-oY groei, klanten in 30 landen en in de transitie naar SaaS: het is het verhaal van Thinkwise, lowcode platform voor core systems. De ambitie? De strijd aangaan met legacy software.

In dit gesprek hoor je de visie van CVO Victor Klaren op software ontwikkeling. Maar vooral praten we over zijn rol; Chief Visionary Officer. In deze rol waarborgt hij de continuïteit en bepaalt hij de koers van Thinkwise. Maar wat houdt deze rol nu precies in en waarom (en wanneer) is deze rol belangrijk in je team? Enjoy!

Thinkwise: www.thinkwisesoftware.com

Podcast sponsor Leadinfo: leadinfo.com/saasbazen

SaaS Bazen Meetup

Wil je meer op de hoogte blijven van ontwikkelingen in de SaaS wereld en zoek je naar een groep trusted advisors? In de SaaS Bazen Meetup krijg je beide: in een tweewekelijkse virtuele Meetup praten Jan Aleman en Johan de Wit je bij over SaaS, krijg je case studies van andere SaaS bedrijven te zien en kun je zelf actief deelnemen aan het gesprek. We behandelen alle thema’s die relevant zijn voor jou als SaaS Baas: funding, sales, internationalisatie, het bouwen van een team, marketing, you name it. Je bent van harte welkom om een gratis proefsessie bij te wonen! saasbazen.nl/saas-bazen-meetup/

Volg SaaS Bazen op LinkedIn: www.linkedin.com/company/saasbazen/
Volg SaaS Bazen op Instagram: www.instagram.com/saasbazen/

Word lid van SaaS Bazen!

SaaS Bazen is de plaats waar software ondernemers bij elkaar komen, om te bouwen aan een winstgevende SaaS business. Stop met het wiel opnieuw uitvinden en krijg toegang tot de kennis en connecties die je nodig hebt om betere beslissingen te nemen.

Je bent in een paar klikken lid en word direct onderdeel van het grootste SaaS ondernemersnetwerk van Nederland. Wat je krijgt: 80+ uur aan interviews met andere SaaS Bazen, 2 groepsmeetings per maand met andere SaaS Bazen en een online omgeving waarin je onbeperkt kunt chatten, vragen kunt stellen en in contact staat met ca. 300 andere SaaS Bazen.

Word lid: saasbazen.nl/lidmaatschappen/