156 – Werken met een remote development team – Hugo Hemmen van Gapstars

SaaS Bazen Podcast
156 - Werken met een remote development team - Hugo Hemmen van Gapstars
Loading
/

Een (dedicated) development team op afstand; hoe werkt dat eigenlijk?

Die vraag kregen we afgelopen jaar steeds vaker, en dus nodigden we iemand uit om ons daarover te vertellen: Hugo Hemmen van Gapstars.

Met Gapstars levert hij dedicated teams voor meer dan 30 SaaS bedrijven, genoeg stof om over te praten dus.

We praten onder andere over succesfactoren, uitdagingen en best practices van het werken met een remote dev team.

Tune in op de nieuwste aflevering van de podcast om het verhaal van Hugo te horen!

Gapstars: gapstars.net/

Podcast sponsor Leadinfo: leadinfo.com/saasbazen

SaaS Bazen Meetup

Wil je meer op de hoogte blijven van ontwikkelingen in de SaaS wereld en zoek je naar een groep trusted advisors? In de SaaS Bazen Meetup krijg je beide: in een tweewekelijkse virtuele Meetup praten Jan Aleman en Johan de Wit je bij over SaaS, krijg je case studies van andere SaaS bedrijven te zien en kun je zelf actief deelnemen aan het gesprek. We behandelen alle thema’s die relevant zijn voor jou als SaaS Baas: funding, sales, internationalisatie, het bouwen van een team, marketing, you name it. Je bent van harte welkom om een gratis proefsessie bij te wonen! saasbazen.nl/saas-bazen-meetup/

Volg SaaS Bazen op LinkedIn: www.linkedin.com/company/saasbazen/
Volg SaaS Bazen op Instagram: www.instagram.com/saasbazen/

Word lid van SaaS Bazen!

SaaS Bazen is de plaats waar software ondernemers bij elkaar komen, om te bouwen aan een winstgevende SaaS business. Stop met het wiel opnieuw uitvinden en krijg toegang tot de kennis en connecties die je nodig hebt om betere beslissingen te nemen.

Je bent in een paar klikken lid en word direct onderdeel van het grootste SaaS ondernemersnetwerk van Nederland. Wat je krijgt: 80+ uur aan interviews met andere SaaS Bazen, 2 groepsmeetings per maand met andere SaaS Bazen en een online omgeving waarin je onbeperkt kunt chatten, vragen kunt stellen en in contact staat met ca. 300 andere SaaS Bazen.

Word lid: saasbazen.nl/lidmaatschappen/