161 – re:cap: alles over receivable-based en recurring revenue based finance – Paul Staal

SaaS Bazen Podcast
SaaS Bazen Podcast
161 - re:cap: alles over receivable-based en recurring revenue based finance - Paul Staal
Loading
/

Recurring revenue-based finance, receivable-based finance; wat is dat precies? En wanneer is het interessant?

Ik besprak het met Paul Staal van re:cap en het gesprek is nu te beluisteren!

En natuurlijk praten we niet alleen over deze financieringsmodellen, we praten ook over het risicomodel dat zij hebben ontwikkeld om de gezondheid van SaaS bedrijven te analyseren.

Ook praten we over de verschillen tussen SaaS in Duitsland en Nederland. Tune in via je favoriete podcast app!

Website re:cap: www.re-cap.com

Podcast sponsor Leadinfo: leadinfo.com/saasbazen

SaaS Bazen Meetup

Wil je meer op de hoogte blijven van ontwikkelingen in de SaaS wereld en zoek je naar een groep trusted advisors? In de SaaS Bazen Meetup krijg je beide: in een tweewekelijkse virtuele Meetup praten Jan Aleman en Johan de Wit je bij over SaaS, krijg je case studies van andere SaaS bedrijven te zien en kun je zelf actief deelnemen aan het gesprek. We behandelen alle thema’s die relevant zijn voor jou als SaaS Baas: funding, sales, internationalisatie, het bouwen van een team, marketing, you name it. Je bent van harte welkom om een gratis proefsessie bij te wonen! saasbazen.nl/saas-bazen-meetup/

Volg SaaS Bazen op LinkedIn: www.linkedin.com/company/saasbazen/
Volg SaaS Bazen op Instagram: www.instagram.com/saasbazen/

Word lid van SaaS Bazen!

SaaS Bazen is de plaats waar software ondernemers bij elkaar komen, om te bouwen aan een winstgevende SaaS business. Stop met het wiel opnieuw uitvinden en krijg toegang tot de kennis en connecties die je nodig hebt om betere beslissingen te nemen.

Je bent in een paar klikken lid en word direct onderdeel van het grootste SaaS ondernemersnetwerk van Nederland. Wat je krijgt: 80+ uur aan interviews met andere SaaS Bazen, 2 groepsmeetings per maand met andere SaaS Bazen en een online omgeving waarin je onbeperkt kunt chatten, vragen kunt stellen en in contact staat met ca. 300 andere SaaS Bazen.

Word lid: saasbazen.nl/lidmaatschappen/