162 – Dit kunnen SaaS Bazen leren van Silicon Valley – Casper Bakker

SaaS Bazen Podcast
SaaS Bazen Podcast
162 - Dit kunnen SaaS Bazen leren van Silicon Valley - Casper Bakker
Loading
/

15 tech bedrijven in Silicon Valley bezoeken in maar 7 dagen.

Casper is founder van Picqer. Picqer is een Calm Company, geconcentreerd werken, alleen aan zaken die echt het verschil maken

Tijdens zijn reis samen met zijn compagnon Stephan heeft hij gezien dat ze als bedrijf best wat ambitieuzer mogen zijn en dat dit goed te combineren is met het concept calm company.

Ook in Nederland mogen we best wat groter denken met een optimistische mindset en trots zijn op wat je met je SaaS bedrijf bereikt hebt.

Luister de aflevering waarin Casper zijn inzichten deelt!

Website Picqer: https://picqer.com/

Podcast sponsor Leadinfo: leadinfo.com/saasbazen

SaaS Bazen Meetup

Wil je meer op de hoogte blijven van ontwikkelingen in de SaaS wereld en zoek je naar een groep trusted advisors? In de SaaS Bazen Meetup krijg je beide: in een tweewekelijkse virtuele Meetup praten Jan Aleman en Johan de Wit je bij over SaaS, krijg je case studies van andere SaaS bedrijven te zien en kun je zelf actief deelnemen aan het gesprek. We behandelen alle thema’s die relevant zijn voor jou als SaaS Baas: funding, sales, internationalisatie, het bouwen van een team, marketing, you name it. Je bent van harte welkom om een gratis proefsessie bij te wonen! saasbazen.nl/saas-bazen-meetup/

Volg SaaS Bazen op LinkedIn: www.linkedin.com/company/saasbazen/
Volg SaaS Bazen op Instagram: www.instagram.com/saasbazen/

Word lid van SaaS Bazen!

SaaS Bazen is de plaats waar software ondernemers bij elkaar komen, om te bouwen aan een winstgevende SaaS business. Stop met het wiel opnieuw uitvinden en krijg toegang tot de kennis en connecties die je nodig hebt om betere beslissingen te nemen.

Je bent in een paar klikken lid en word direct onderdeel van het grootste SaaS ondernemersnetwerk van Nederland. Wat je krijgt: 80+ uur aan interviews met andere SaaS Bazen, 2 groepsmeetings per maand met andere SaaS Bazen en een online omgeving waarin je onbeperkt kunt chatten, vragen kunt stellen en in contact staat met ca. 300 andere SaaS Bazen.

Word lid: saasbazen.nl/lidmaatschappen/