164 – De ondernemerslessen van Berry de Kort CEO van JMango360

SaaS Bazen Podcast
SaaS Bazen Podcast
164 - De ondernemerslessen van Berry de Kort CEO van JMango360
Loading
/

JMango360 zit met 75 werknemers in de scaling-up fase. Ze bedienen klanten in meer dan 60 landen en hebben kantoren over de gehele wereld.

Berry neemt ons tijdens dit gesprek mee hoe het werken met een board in de praktijk werkt. Verder deelt hij zijn visie op hoe je omgaat met onzekerheden en pricing van je SaaS product. Hij deelt ons ook de 4 gouden tips over fundraising.

Beluister de aflevering via jouw favoriete streamingsdienst!

Link JMango360: https://jmango360.com/

Podcast sponsor Leadinfo: leadinfo.com/saasbazen

SaaS Bazen Meetup

Wil je meer op de hoogte blijven van ontwikkelingen in de SaaS wereld en zoek je naar een groep trusted advisors? In de SaaS Bazen Meetup krijg je beide: in een tweewekelijkse virtuele Meetup praten Jan Aleman en Johan de Wit je bij over SaaS, krijg je case studies van andere SaaS bedrijven te zien en kun je zelf actief deelnemen aan het gesprek. We behandelen alle thema’s die relevant zijn voor jou als SaaS Baas: funding, sales, internationalisatie, het bouwen van een team, marketing, you name it. Je bent van harte welkom om een gratis proefsessie bij te wonen! saasbazen.nl/saas-bazen-meetup/

Volg SaaS Bazen op LinkedIn: www.linkedin.com/company/saasbazen/
Volg SaaS Bazen op Instagram: www.instagram.com/saasbazen/

Word lid van SaaS Bazen!

SaaS Bazen is de plaats waar software ondernemers bij elkaar komen, om te bouwen aan een winstgevende SaaS business. Stop met het wiel opnieuw uitvinden en krijg toegang tot de kennis en connecties die je nodig hebt om betere beslissingen te nemen.

Je bent in een paar klikken lid en word direct onderdeel van het grootste SaaS ondernemersnetwerk van Nederland. Wat je krijgt: 80+ uur aan interviews met andere SaaS Bazen, 2 groepsmeetings per maand met andere SaaS Bazen en een online omgeving waarin je onbeperkt kunt chatten, vragen kunt stellen en in contact staat met ca. 300 andere SaaS Bazen.

Word lid: saasbazen.nl/lidmaatschappen/