165 – Internationaal gaan naar de Nordics: de lessons learned van Ruben Niet

SaaS Bazen Podcast
SaaS Bazen Podcast
165 - Internationaal gaan naar de Nordics: de lessons learned van Ruben Niet
Loading
/

Internationaal gaan met je SaaS bedrijf: voor welke aanpak kies je?

a) opportunistische approach
b) strategische approach

Onze gast van vandaag, Ruben Niet, koos aanvankelijk voor de opportunistische aanpak. Hij koos een land, breidde zijn team uit en… merkte dat het niet bracht wat hij verwacht had.

Totdat hij deelnam aan het Globalizer programma van DutchBasecamp, waarin hij met behulp van het Internationalisation Canvas, coaches, peer2peer sessies en bewezen tools en frameworks een strategie ontwikkelde voor de herkansing.

Stap voor stap werkte hij zijn internationalisatiestrategie uit en ging hij met z’n team aan de slag. Dit keer met succes.

Ik vraag hem in deze aflevering wat hij geleerd heeft.
Wat deze aflevering extra bijzonder maakt, is dat Emilie Verbunt aanschuift als co-host!

DutchBasecamp Globaliser
Website DutchBasecamp
Website Digital Audience

Link blog DutchBasecamp deel 1

Podcast sponsor Leadinfo: leadinfo.com/saasbazen

SaaS Bazen Meetup

Wil je meer op de hoogte blijven van ontwikkelingen in de SaaS wereld en zoek je naar een groep trusted advisors? In de SaaS Bazen Meetup krijg je beide: in een tweewekelijkse virtuele Meetup praten Jan Aleman en Johan de Wit je bij over SaaS, krijg je case studies van andere SaaS bedrijven te zien en kun je zelf actief deelnemen aan het gesprek. We behandelen alle thema’s die relevant zijn voor jou als SaaS Baas: funding, sales, internationalisatie, het bouwen van een team, marketing, you name it. Je bent van harte welkom om een gratis proefsessie bij te wonen! saasbazen.nl/saas-bazen-meetup/

Volg SaaS Bazen op LinkedIn: www.linkedin.com/company/saasbazen/
Volg SaaS Bazen op Instagram: www.instagram.com/saasbazen/

Word lid van SaaS Bazen!

SaaS Bazen is de plaats waar software ondernemers bij elkaar komen, om te bouwen aan een winstgevende SaaS business. Stop met het wiel opnieuw uitvinden en krijg toegang tot de kennis en connecties die je nodig hebt om betere beslissingen te nemen.

Je bent in een paar klikken lid en word direct onderdeel van het grootste SaaS ondernemersnetwerk van Nederland. Wat je krijgt: 80+ uur aan interviews met andere SaaS Bazen, 2 groepsmeetings per maand met andere SaaS Bazen en een online omgeving waarin je onbeperkt kunt chatten, vragen kunt stellen en in contact staat met ca. 300 andere SaaS Bazen.

Word lid: saasbazen.nl/lidmaatschappen/