192 – Founder lessen: ‘Punches’ incasseren, omgaan met stress en blijven groeien – Nico Oud / SpringCast

SaaS Bazen Podcast
192 - Founder lessen: ‘Punches’ incasseren, omgaan met stress en blijven groeien - Nico Oud / SpringCast
Loading
/

Als luisteraar weet je het: het leven van een startup founder gaat niet over rozen. Je krijgt dagelijks punches te verwerken, de ene dag van een lichtgewicht maar ook zeker regelmatig van een zwaargewicht, en als founder moet je manieren vinden om hiermee om te gaan. Mijn gast van vandaag praat over deze punches. Zijn naam is Nico Oud, en hij bouwt software voor podcast-makers. Hij had eerder een hostingbedrijf, verkocht dat bedrijf, en werd business coach. Als business coach miste hij het echte gevoel van ondernemen en daarom besloot hij weer startup founder te worden. Over deze enerverende reis vertelt hij vandaag.

Website Springcast: https://springcast.fm/
Podcast sponsor Leadinfo: http://leadinfo.com/saasbazen
Podcast sponsor Stackdeck: https://stackdeck.com/

Word lid van SaaS Bazen

SaaS Bazen is de plaats waar SaaS Bazen bij elkaar komen om te bouwen aan een succesvolle SaaS business. Stop met het wiel opnieuw uitvinden en krijg toegang tot de kennis en connecties die je nodig hebt om betere beslissingen te nemen.
Je bent in een paar klikken lid en wordt direct onderdeel van het grootste SaaS ondernemersnetwerk van Nederland. Wat je krijgt: Korting op onze event, persoonlijke introducties, exclusieve deals bij partners en 1 keer per jaar een 1:1 coaching sessie met Johan de Wit, Jan Aleman of één van de andere coaches naar keuze, op een moment naar keuze.
Word lid: saasbazen.nl/leden/

Toegang tot de SaaS Campus Slack community?

De SaaS Campus is een Slack Community voor iedereen die werkzaam is bij een SaaS bedrijf uit de Benelux. De community is gericht op het delen van kennis, ervaring en resources. Natuurlijk delen we er ook struggles en wins.

Wil je toegang? Vul dan het formulier in en dan spreken we je snel!