194 – Zo haal je het maximale rendement uit je marketingbudget – Daan Schmidt

SaaS Bazen Podcast
SaaS Bazen Podcast
194 - Zo haal je het maximale rendement uit je marketingbudget - Daan Schmidt
Loading
/

Hoe haal je het maximale rendement uit je marketing budget? Hoe minimaliseer of voorkom je verloren budget op je campagnes?

Het begint bij de basis: je boodschap.
Zonder een winnende boodschap verlies je onnodig marketinggeld.

Daan Schmidt schuift aan om deze uitdaging te bespreken. In aflevering 118 was hij ook al te gast, toen legde hij uit wat je als SaaS bedrijf kunt leren van filmmakers. Nu is hij terug en praten Daan en Johan over het verwerken van je boodschap in je oneliner, website, leadgenerator, e-mail marketing en nurture campagne.

En, dat is eigenlijk maar het begin. Tune snel in voor expert advies van Daan!

Meetup 13 december 2023: www.linkedin.com/events/7136302760769007616/about/

StoryBrand Workshop door Daan en Johan
Boek: www.amazon.com/Fall-Love-Problem…urs/dp/1637741987

Podcast sponsor Leadinfo
Podcast sponsor Stackdeck

Word lid van SaaS Bazen

SaaS Bazen is de plaats waar SaaS Bazen bij elkaar komen om te bouwen aan een succesvolle SaaS business. Stop met het wiel opnieuw uitvinden en krijg toegang tot de kennis en connecties die je nodig hebt om betere beslissingen te nemen.
Je bent in een paar klikken lid en wordt direct onderdeel van het grootste SaaS ondernemersnetwerk van Nederland. Wat je krijgt: Korting op onze event, persoonlijke introducties, exclusieve deals bij partners en 1 keer per jaar een 1:1 coaching sessie met Johan de Wit, Jan Aleman of één van de andere coaches naar keuze, op een moment naar keuze.

Toegang tot de SaaS Campus Slack community?

De SaaS Campus is een Slack Community voor iedereen die werkzaam is bij een SaaS bedrijf uit de Benelux. De community is gericht op het delen van kennis, ervaring en resources. Natuurlijk delen we er ook struggles en wins.

Wil je toegang? Vul dan het formulier in en dan spreken we je snel!