199 – Praktijkcase: zo verloopt het verkooptraject van een SaaS bedrijf

SaaS Bazen Podcast
SaaS Bazen Podcast
199 - Praktijkcase: zo verloopt het verkooptraject van een SaaS bedrijf
Loading
/

Michel Pilet verkocht zijn SaaS bedrijf Clevergig aan Visma. 

Karel Rabaut deed dat eerder al: hij verkocht Beeple aan Visma, en had een belangrijke rol in de overname van Clevergig naar Visma. Hij zat nu aan de ‘buy-side’. 

En guess what; 

ze zijn beiden te gast in de SaaS Bazen podcast, om te vertellen over dit proces ????

We praten over het proces van start tot finish, van oriënterend gesprek tot champagne. Michel en Karel leggen uit hoe ze de gesprekken en onderhandelingen hebben ervaren, wat de impact is geweest op hun bedrijven en ze nemen ons mee in hun overwegingen. 

Clevergig: https://www.clevergig.nl/ 

Beeple: https://www.beeple.eu/nl/home

Leadinfo: https://leadinfo.com/saasbazen 

Stackdeck: https://stackdeck.com/

Word lid van SaaS Bazen

SaaS Bazen is de plaats waar SaaS Bazen bij elkaar komen om te bouwen aan een succesvolle SaaS business. Stop met het wiel opnieuw uitvinden en krijg toegang tot de kennis en connecties die je nodig hebt om betere beslissingen te nemen.
Je bent in een paar klikken lid en wordt direct onderdeel van het grootste SaaS ondernemersnetwerk van Nederland. Wat je krijgt: Korting op onze event, persoonlijke introducties, exclusieve deals bij partners en 1 keer per jaar een 1:1 coaching sessie met Johan de Wit, Jan Aleman of één van de andere coaches naar keuze, op een moment naar keuze.

Toegang tot de SaaS Campus Slack community?

De SaaS Campus is een Slack Community voor iedereen die werkzaam is bij een SaaS bedrijf uit de Benelux. De community is gericht op het delen van kennis, ervaring en resources. Natuurlijk delen we er ook struggles en wins.

Wil je toegang? Vul dan het formulier in en dan spreken we je snel!