202 – Joris van der Gucht (Silverfin) over het bouwen van een commercieel team en zijn € 300M exit

SaaS Bazen Podcast
SaaS Bazen Podcast
202 - Joris van der Gucht (Silverfin) over het bouwen van een commercieel team en zijn € 300M exit
Loading
/

Vandaag hoor je Joris van der Gucht, een Belgische SaaS founder die, zoals hij zelf zegt, bij de start van zijn bedrijf Silverfin 10 jaar geleden droomde van 1 miljoen euro omzet. Vorig jaar verkocht hij datzelfde bedrijf aan Visma, voor 300 miljoen, waarmee Silverfin en dus Joris zich schaart in een select gezelschap dat in onze thuismarkt zo’n succesvolle exit heeft gehad. Vanzelfsprekend is dat een exit waar de nodige artikelen over geschreven zijn. En dat is ook de reden dat ik in dit gesprek vooral wilde inzoomen op zijn lessons learned, en niet zozeer op de uiteindelijke uitkomst. We praten over validatie, internationalisatie, het bouwen van een team, cultuur, go-to-market strategie en eigenlijk alles wat komt kijken bij een journey als hij heeft doorlopen.

Website Silverfin: silverfin.com/nl-nl/

Podcast sponsor Leadinfo: https://www.leadinfo.com/nl/

Word lid van SaaS Bazen

SaaS Bazen is de plaats waar SaaS Bazen bij elkaar komen om te bouwen aan een succesvolle SaaS business. Stop met het wiel opnieuw uitvinden en krijg toegang tot de kennis en connecties die je nodig hebt om betere beslissingen te nemen.
Je bent in een paar klikken lid en wordt direct onderdeel van het grootste SaaS ondernemersnetwerk van Nederland. Wat je krijgt: Korting op onze event, persoonlijke introducties, exclusieve deals bij partners en 1 keer per jaar een 1:1 coaching sessie met Johan de Wit, Jan Aleman of één van de andere coaches naar keuze, op een moment naar keuze.

Toegang tot de SaaS Campus Slack community?

De SaaS Campus is een Slack Community voor iedereen die werkzaam is bij een SaaS bedrijf uit de Benelux. De community is gericht op het delen van kennis, ervaring en resources. Natuurlijk delen we er ook struggles en wins.

Wil je toegang? Vul dan het formulier in en dan spreken we je snel!