203 – Stefan Smulders: Bootstrapped naar 8M ARR (Expandi)

SaaS Bazen Podcast
SaaS Bazen Podcast
203 - Stefan Smulders: Bootstrapped naar 8M ARR (Expandi)
Loading
/

Vandaag ga ik in gesprek met Stefan Smulders, founder van Expandi. Het is januari 2019, en de eerste code is net geschreven. Samen met zijn co-founders en een klein team developers werkte hij aan een MVP. Met eigen spaargeld, en een duidelijke deadline: live in 3 maanden. Dat werden 6 maanden. Na een periode van testen ging het product in november live. 2 maanden later stond de MRR op 22K. 15 maanden later was dat opgelopen naar 550K MRR. En ondanks de nodige uitdagingen groeit de business door. Als je er van een afstandje naar kijkt, zou je kunnen stellen dat het een uniek succesverhaal is waar iedereen van droomt. Ik praat hierover met Stefan, omdat ik benieuwd ben of dat ook zo is. En, hoe zag zijn aanloop eruit richting Expandi? Wat heeft hij geleerd van zijn eerdere startups? Hoe gaat je als founder om met het bereiken van plateaus? Hoe trek je de juiste mensen aan als je zo snel groeit? Wat doe je als je ziet dat je gekopieerd wordt, als de concurrentie toeneemt? 

Expandi: https://expandi.io/ 

Stefan Smulders: https://www.linkedin.com/in/smuldersstefan/ 

Podcast sponsor Leadinfo: https://www.leadinfo.com/nl/

Word lid van SaaS Bazen

SaaS Bazen is de plaats waar SaaS Bazen bij elkaar komen om te bouwen aan een succesvolle SaaS business. Stop met het wiel opnieuw uitvinden en krijg toegang tot de kennis en connecties die je nodig hebt om betere beslissingen te nemen.
Je bent in een paar klikken lid en wordt direct onderdeel van het grootste SaaS ondernemersnetwerk van Nederland. Wat je krijgt: Korting op onze event, persoonlijke introducties, exclusieve deals bij partners en 1 keer per jaar een 1:1 coaching sessie met Johan de Wit, Jan Aleman of één van de andere coaches naar keuze, op een moment naar keuze.

Toegang tot de SaaS Campus Slack community?

De SaaS Campus is een Slack Community voor iedereen die werkzaam is bij een SaaS bedrijf uit de Benelux. De community is gericht op het delen van kennis, ervaring en resources. Natuurlijk delen we er ook struggles en wins.

Wil je toegang? Vul dan het formulier in en dan spreken we je snel!