204 – De startup journey van Boudewijn Groot, Proprli

SaaS Bazen Podcast
SaaS Bazen Podcast
204 - De startup journey van Boudewijn Groot, Proprli
Loading
/

Vandaag hoor je een onvervalst startup verhaal, met alle ups en downs die daarbij horen. Boudewijn Groot zit bij me aan tafel, en hij is founder van het SaaS bedrijf Proprli. Hij neemt me mee naar de vroege dagen van zijn startup, waarin hij de nodige uitdagingen had. We praten over verschillende milestones, waaronder het ophalen van funding. En niet alleen over de financiële kant, maar ook over wat hij leerde van zijn eerste investeerders. Ook bespreken we zijn aanpak om SaaS te verkopen via partners, over het samenstellen van een sterk team én over de uitdagingen van het verkopen van een innovatieve oplossing aan een conservatieve markt. 

Proprli: https://proprli.com/ 

Podcast sponsor Leadinfo: https://www.leadinfo.com/nl/

Word lid van SaaS Bazen

SaaS Bazen is de plaats waar SaaS Bazen bij elkaar komen om te bouwen aan een succesvolle SaaS business. Stop met het wiel opnieuw uitvinden en krijg toegang tot de kennis en connecties die je nodig hebt om betere beslissingen te nemen.
Je bent in een paar klikken lid en wordt direct onderdeel van het grootste SaaS ondernemersnetwerk van Nederland. Wat je krijgt: Korting op onze event, persoonlijke introducties, exclusieve deals bij partners en 1 keer per jaar een 1:1 coaching sessie met Johan de Wit, Jan Aleman of één van de andere coaches naar keuze, op een moment naar keuze.

Toegang tot de SaaS Campus Slack community?

De SaaS Campus is een Slack Community voor iedereen die werkzaam is bij een SaaS bedrijf uit de Benelux. De community is gericht op het delen van kennis, ervaring en resources. Natuurlijk delen we er ook struggles en wins.

Wil je toegang? Vul dan het formulier in en dan spreken we je snel!