76 | De balans tussen KPIs en het welzijn van mensen – Erik Nieuwenhuis – 12Build

SaaS Bazen Podcast
SaaS Bazen Podcast
76 | De balans tussen KPIs en het welzijn van mensen - Erik Nieuwenhuis - 12Build
Loading
/

Dat een scale-up bouwen niet alleen gaat om harde KPI’s, dat blijkt wel uit het verhaal van Erik Nieuwenhuis, founder van 12Build, offerteplatform voor de bouw. Werken vanuit kernwaarden, de glinstering zien in de ogen van medewerkers en; het bevrijden van potentieel, zoals Erik het noemt. Dat is wat we bespreken in deze aflevering. Kijkt Erik alleen naar de ‘softe’ waarden? Nee, mede dankzij de Scaling Up methode van Verne Harnish weten ze ook altijd goed hoe de business er cijfermatig voor staat. Levert dit geen spanningsveld op, hoe combineer je de softe en harde kant van de business? In deze podcast deelt Erik zijn visie en opvattingen, maar een advies? Nee; Erik gelooft dat motivatie en antwoorden van binnenuit (moeten) komen en is voorzichtig met het geven van advies. Wel deelt hij heel open (een waarde binnen 12Build) over zijn ervaringen. Veel luister plezier!

Podcast sponsor Leadinfo: https://www.leadinfo.com/saasbazen

Website 12Build: https://www.12build.com/nl/
Boek van Stephen Covey: https://www.bol.com/nl/f/habits-of-highly-effective-people/30089181/

SaaS Bazen Meetup

Wil je meer op de hoogte blijven van ontwikkelingen in de SaaS wereld en zoek je naar een groep trusted advisors? In de SaaS Bazen Meetup krijg je beide: in een tweewekelijkse virtuele Meetup praten Jan Aleman en Johan de Wit je bij over SaaS, krijg je case studies van andere SaaS bedrijven te zien en kun je zelf actief deelnemen aan het gesprek. We behandelen alle thema’s die relevant zijn voor jou als SaaS Baas: funding, sales, internationalisatie, het bouwen van een team, marketing, you name it. Je bent van harte welkom om een gratis proefsessie bij te wonen!
saasbazen.nl/saas-bazen-meetup/

SaaS Marketing Challenge

Heb je een early-stage SaaS Startup en ben je op zoek naar manieren om je marketing goed in te richten? Doe mee aan de SaaS Marketing Challenge, waarin Johan je in 8 videomeetings helpt met het inrichten van jouw SaaS marketing. Bekijk de startdata en schrijf je in!
nordhaven.io/early-stage-saas-marketing-challenge/

Volg SaaS Bazen op LinkedIn: www.linkedin.com/company/saasbazen/
Volg SaaS Bazen op Instagram: www.instagram.com/saasbazen/