81 – Een consultancy business transformeren naar een SaaS business – Jelle Visser, ValueBlue

SaaS Bazen Podcast
SaaS Bazen Podcast
81 - Een consultancy business transformeren naar een SaaS business - Jelle Visser, ValueBlue
Loading
/

Jelle Visser - ValueBlue

Jelle Visser is Chief Commercial Officer bij ValueBlue, maker van het SaaS product BlueDolphin. Met zo’n 60 mensen werken ze aan het product, dat ze vooral verkopen in Nederland en de VS. Toen ik in contact kwam werd 1 ding meteen heel duidelijk: Jelle ademt SaaS. Met een sterke visie op het ontwikkelen van een schaalbare, gestandaardiseerde oplossing was hij in staat om het consultancybedrijf dat ValueBlue van origine is, om te buigen in een SaaS bedrijf. Uit talloze voorbeelden weet ik dat dit niet vanzelfsprekend is. Vandaag deelt Jelle zijn ervaringen, praat hij over de fases waar hij doorheen is gegaan en deelt hij z’n aanpak om enterprise klanten binnen te halen in de VS. Let’s go! 

Podcast sponsor: www.leadinfo.com/saasbazen

Website ValueBlue: https://www.valueblue.nl/

SaaS Bazen Meetup

Wil je meer op de hoogte blijven van ontwikkelingen in de SaaS wereld en zoek je naar een groep trusted advisors? In de SaaS Bazen Meetup krijg je beide: in een tweewekelijkse virtuele Meetup praten Jan Aleman en Johan de Wit je bij over SaaS, krijg je case studies van andere SaaS bedrijven te zien en kun je zelf actief deelnemen aan het gesprek. We behandelen alle thema’s die relevant zijn voor jou als SaaS Baas: funding, sales, internationalisatie, het bouwen van een team, marketing, you name it. Je bent van harte welkom om een gratis proefsessie bij te wonen!
saasbazen.nl/saas-bazen-meetup/

SaaS Marketing Challenge

Heb je een early-stage SaaS Startup en ben je op zoek naar manieren om je marketing goed in te richten? Doe mee aan de SaaS Marketing Challenge, waarin Johan je in 8 videomeetings helpt met het inrichten van jouw SaaS marketing. Bekijk de startdata en schrijf je in!

Volg SaaS Bazen op LinkedIn: www.linkedin.com/company/saasbazen/
Volg SaaS Bazen op Instagram: www.instagram.com/saasbazen/