82 – Succes in Nederland als opstap naar internationaal succes – Sander van den Broek, Optiply

SaaS Bazen Podcast
SaaS Bazen Podcast
82 - Succes in Nederland als opstap naar internationaal succes - Sander van den Broek, Optiply
Loading
/

Sander van den Broek SaaS Baas van Optiply in de podcast

Vandaag hoor je Sander van den Broek, SaaS Baas bij Optiply. Hij startte het bedrijf met zijn co-founder Wiebe Konter, en groeide in een paar jaar naar 30+ mensen. Maar, daar blijft het niet bij, stelt Sander. Na succes in Nederland en eerste tekenen van tractie in het Verenigd Koninkrijk en Duitsland is hij met zijn bedrijf klaar om te schalen. En dat gaat niet 100% remote gebeuren, want daar gelooft Sander niet in. Waar hij wel in gelooft is het internationale succes van Optiply, en als ik kijk naar de energie en drive die hij meenam naar de studio is dat succes niet ver weg. Hier is Sander!

Podcast sponsor: www.leadinfo.com/saasbazen

Website Optiply: https://optiply.nl/

SaaS Bazen Meetup

Wil je meer op de hoogte blijven van ontwikkelingen in de SaaS wereld en zoek je naar een groep trusted advisors? In de SaaS Bazen Meetup krijg je beide: in een tweewekelijkse virtuele Meetup praten Jan Aleman en Johan de Wit je bij over SaaS, krijg je case studies van andere SaaS bedrijven te zien en kun je zelf actief deelnemen aan het gesprek. We behandelen alle thema’s die relevant zijn voor jou als SaaS Baas: funding, sales, internationalisatie, het bouwen van een team, marketing, you name it. Je bent van harte welkom om een gratis proefsessie bij te wonen!
saasbazen.nl/saas-bazen-meetup/

SaaS Marketing Challenge

Heb je een early-stage SaaS Startup en ben je op zoek naar manieren om je marketing goed in te richten? Doe mee aan de SaaS Marketing Challenge, waarin Johan je in 8 videomeetings helpt met het inrichten van jouw SaaS marketing. Bekijk de startdata en schrijf je in!

Volg SaaS Bazen op LinkedIn: www.linkedin.com/company/saasbazen/
Volg SaaS Bazen op Instagram: www.instagram.com/saasbazen/