86 – Jarell Habets over het succes van Shypple

SaaS Bazen Podcast
SaaS Bazen Podcast
86 - Jarell Habets over het succes van Shypple
Loading
/

Jarell Habets van Shypple in gesprek met Johan de Wit van SaaS Bazen

Nog niet eens zo lang geleden zat Jarell Habets achter z’n bureau bij een ‘traditionele expediteur’, een bedrijf dat ervoor zorgt dat vrachtvervoer van A naar B gaat. Bedolven onder A4-tjes, omringd door bureaus met handgeschreven notities, werkend in losse Excel bestandjes, veel telefoontjes en talloze e-mailtjes; dat was hoe ‘het nu eenmaal werkte’. Weinig digitalisering, veel inefficiënties. Als digital native kun je dan 3 dingen doen. A) de minst passende oplossing: doorgaan met de papierwinkel, en accepteren dat het nu eenmaal zo werkt. B) een markt kiezen die meer ‘digital mature’ is, of C) zelf een digitaal platform ontwikkelen om de logistieke wereld te digitaliseren. Waar veel mensen voor optie A of B kiezen, koos Jarell voor optie C. En dat is behoorlijk gelukt, kunnen we wel zeggen, want in slechts een paar jaar bouwde hij een platform, Shypple, dat de belofte meer dan waarmaakt. Met een team van inmiddels 120 mensen zet hij de logistieke wereld behoorlijk op z’n kop en z’n recente funding ronde van een slordige 25 miljoen laat zien dat er veel vertrouwen is in Jarell en zijn team. Hoog tijd om kennis te maken, let’s go!

Podcast sponsor: www.leadinfo.com/saasbazen

Shypple: www.shypple.com/

SaaS Bazen Meetup

Wil je meer op de hoogte blijven van ontwikkelingen in de SaaS wereld en zoek je naar een groep trusted advisors? In de SaaS Bazen Meetup krijg je beide: in een tweewekelijkse virtuele Meetup praten Jan Aleman en Johan de Wit je bij over SaaS, krijg je case studies van andere SaaS bedrijven te zien en kun je zelf actief deelnemen aan het gesprek. We behandelen alle thema’s die relevant zijn voor jou als SaaS Baas: funding, sales, internationalisatie, het bouwen van een team, marketing, you name it. Je bent van harte welkom om een gratis proefsessie bij te wonen!

SaaS Marketing Challenge

Heb je een early-stage SaaS Startup en ben je op zoek naar manieren om je marketing goed in te richten? Doe mee aan de SaaS Marketing Challenge, waarin Johan je in 8 videomeetings helpt met het inrichten van jouw SaaS marketing. Bekijk de startdata en schrijf je in!

Volg SaaS Bazen op LinkedIn: www.linkedin.com/company/saasbazen/
Volg SaaS Bazen op Instagram: www.instagram.com/saasbazen/