198 – Een gesprek over Cultuur en Leiderschap in SaaS

SaaS Bazen Podcast
198 - Een gesprek over Cultuur en Leiderschap in SaaS
Loading
/

Als ik succesvolle scale-up CEO’s vraag naar hun meest bepalende onderdeel in hun succes, komt er vaak hetzelfde antwoord: 

Onze cultuur.

Datzelfde antwoord krijg je als je vraagt waar men het meest trots op is. 

Onze cultuur. 

Echter, vraag je door, om te begrijpen ‘wat dat dan precies is, cultuur’, dan blijkt die vraag lastiger te beantwoorden. Niet voor Eveliese en Kristel; zij zijn dagelijks bezig met ‘Culture’ binnen scale-ups. 

Ik sprak met hen over cultuur en leiderschap en deed veel inzichten op. 

Hoe definieer je cultuur, hoe schaal je cultuur als je gaat internationaliseren, en hoe ga je om met cultuurverschillen in je team? 

Ook leggen Eveliese en Kristel uit dat het niet zo evident is om op het individu te sturen, iets dat we in de Westerse wereld misschien wat teveel zijn gaan doen. Wat is het alternatief? 

Tune in op de SaaS Bazen Podcast om te horen hoe je in jouw SaaS bedrijf kunt werken aan een winnende cultuur, en wat je kunt doen om van founder naar CEO te groeien.

Leadinfo: https://leadinfo.com/saasbazen 

Stackdeck: https://stackdeck.com/

Word lid van SaaS Bazen

SaaS Bazen is de plaats waar SaaS Bazen bij elkaar komen om te bouwen aan een succesvolle SaaS business. Stop met het wiel opnieuw uitvinden en krijg toegang tot de kennis en connecties die je nodig hebt om betere beslissingen te nemen.
Je bent in een paar klikken lid en wordt direct onderdeel van het grootste SaaS ondernemersnetwerk van Nederland. Wat je krijgt: Korting op onze event, persoonlijke introducties, exclusieve deals bij partners en 1 keer per jaar een 1:1 coaching sessie met Johan de Wit, Jan Aleman of één van de andere coaches naar keuze, op een moment naar keuze.

Toegang tot de SaaS Campus Slack community?

De SaaS Campus is een Slack Community voor iedereen die werkzaam is bij een SaaS bedrijf uit de Benelux. De community is gericht op het delen van kennis, ervaring en resources. Natuurlijk delen we er ook struggles en wins.

Wil je toegang? Vul dan het formulier in en dan spreken we je snel!