SaaS Bazen organiseert Padel toernooi op 15 mei

Speel jij graag een potje Padel? Of ben je benieuwd naar deze ‘nieuwe’ sport?

Goed nieuws: op 15 mei organiseert SaaS Bazen een Padel toernooi in Rotterdam / Capelle aan den IJssel, voor spelers op elk niveau: van beginner tot fanatieke Padeller! ?

Waarom een SaaS Bazen Padel-toernooi?

We hebben bij SaaS Bazen gemerkt veel van onze SaaS vrienden nogal sportief zijn, en in het bijzonder is Padel erg populair. De afgelopen maanden hebben we al verschillende keren met een klein groepje SaaS Bazen Padel gespeeld en omdat de groep steeds groter werd ontstond het idee om een gezellig Padel-toernooi te organiseren.

Waarom deelnemen?

Misschien ben je erg fanatiek en wil je bokaal naar huis, om op te scheppen naar je collega’s. Misschien ben je juist erg nieuwsgierig naar deze sport en wil je het eens proberen. In beide gevallen ben je van harte welkom! Het toernooi is leuk voor spelers op elk niveau. ?

Voor wie?

Het Padel-toernooi is toegankelijk voor iedereen die het leuk vindt om de Padel-strijd aan te gaan met andere SaaS Bazen en ‘tech enthousiasts’!

Hoe deelnemen?

Deelname kost € 35,- per persoon. Rackets zijn voor € 4,- te huur bij de locatie zelf. Ook kun je op de locatie zelf drankjes kopen bij de bar. Er is géén kleedruimte beschikbaar. Bekijk deze pagina voor alle informatie en schrijf je hier in!