Word lid van SaaS Bazen

Hey SaaS Baas, 

Te gek dat je ons volgt! Mijn naam is Johan de Wit en met de activiteiten van SaaS Bazen wil ik jou als SaaS Baas helpen om een geweldige SaaS business te bouwen. 

Luister daarom onze podcasts en meld je aan voor onze community, waarin je toegang krijgt tot een groot netwerk SaaS Bazen waar je terecht kunt voor al je vragen. Daarnaast organiseren we regelmatig interessante webinars om je verder te helpen. 

En dat willen we doen voor zoveel mogelijk SaaS Bazen. 

Is SaaS Bazen waardevol voor je en wil je ons helpen nog meer gave content te maken en events te organiseren? Kies een lidmaatschap dat bij je past (Meetup of VIP) en krijg toegang tot waardevolle extra’s! 

Thanks voor je support! 

Johan de Wit

Meetup

Krijg toegang tot de twee-wekelijkse Meetup!

Je steunt het initiatief van SaaS Bazen en wil graag een steentje bijdragen aan een goede community gelijkgestemden. Dankzij jouw bijdrage kunnen we meer tijd investeren in goede podcasts en geweldige content met interessante sprekers en gasten!

€ 30,- per maand

De eerste sessie is gratis!  

Na inschrijving mag je eerst een Meetup bijwonen om te kijken of het iets voor je is. Na jouw eerste Meetup beslis je of je het lidmaatschap daadwerkelijk wilt afsluiten. Probeer het dus gratis! 

VIP

Speciaal voor de echte ‘pro’ SaaS Baas!

De SaaS Bazen Community en Podcast zijn belangrijk voor je, en je wilt graag toegang tot alles wat team SaaS Bazen te bieden heeft: masterclasses, een mastermind groep en toegang tot de exclusieve SaaS Bazen WhatsApp groep. 

€ 149,- per maand

Na inschrijving mag je eerst een Mastermind sessie bijwonen om te kijken of het iets voor je is. Na jouw eerste Mastermind sessie beslis je of je het lidmaatschap daadwerkelijk wilt afsluiten. Probeer het dus gratis!

Hoe werken de lidmaatschappen?

Zonder lidmaatschap kun je natuurlijk alle openbare content (waaronder de podcast) beluisteren en zien. 

Wil je meer, en deelnemen aan de tweewekelijkse SaaS Bazen Meetup, kies dan voor Meetup.

Wil je graag alles uit SaaS Bazen halen, kies dan voor VIP. Je ontvangt dan een uitnodiging voor de WhatsApp groep (als je dat wilt) en je krijgt de overige voordelen die in de tabel ‘VIP’ benoemd zijn.

Hoe werkt de betaling?

Bij aanmelding kies voor je voor betaling per maand of jaar. Je ontvangt hiervoor een factuur.

Kan ik mijn lidmaatschap opzeggen?

Zeker; je kunt je lidmaatschap per maand of jaar opzeggen, afhankelijk van de gekozen betaalperiode.