SaaS Bazen Member Sidekick

Heb je een vraagstuk waar je niet uitkomt, of heb je behoefte aan feedback op een besluit dat je wilt nemen? 

Het Member Sidekick team van SaaS Bazen staat klaar om je te helpen. Want we begrijpen heel goed dat je sommige antwoorden niet kunt vinden in een podcast of blog en dat je soms even behoefte hebt aan support van een peer of andere SaaS ondernemer.

Wat is Member Sidekick?

Member Sidekick is een service van SaaS Bazen, specifiek opgezet om jou, onze leden, te helpen bij je zakelijke vragen. Of het nu gaat om productontwikkeling, marketing, internationalisering, fundraising of teammanagement, ons team van specialisten en founders staat klaar om je bij te staan.

Wij zijn ervaren SaaS ondernemers die jouw uitdagingen begrijpen en jarenlange ervaring en diepgaande kennis meebrengen om antwoorden te vinden op de meest complexe vragen. 

Wat kun je verwachten?

Onze service is ontworpen om jou te ondersteunen in je groeiproces. We nemen daarbij de rol aan van sparringpartner. 

Beschouw ons niet als een vervanging voor jouw juridisch adviseur, marketing consultant of financieel expert. Als Sidekick staan we aan je zijde om beslissingen te toetsen en je te helpen met complexe ondernemersvraagstukken.

Hoe werkt het?

Stuur je vraag naar info@saasbazen.nl of gebruik het formulier hieronder.

Zodra we je vraag ontvangen, neemt een lid van het SaaS Bazen team persoonlijk contact met je op om je vraag te bespreken. Met jouw goedkeuring, sturen we je vraag door naar een passend lid van het Member Sidekick team. Jouw vraag wordt alleen gedeeld met personen die jij zelf hebt goedgekeurd.

De wijze van reactie is afhankelijk van jouw vraag. Dit kan via e-mail, telefoon of, indien beter passend, een andere communicatiemethode zijn.

Gratis en exclusief voor leden

Als lid van SaaS Bazen heb je exclusief toegang tot de Member Sidekick service. Deze service is zonder extra kosten inbegrepen in je lidmaatschap, onder voorbehoud van ons fair-use-beleid, zodat we iedereen de juiste ondersteuning kunnen geven.