SaaS Bazen Partner

Fortino Capital is een investeerder in B2B software bedrijven

Focus op snelgroeiende bedrijven in Noord-West Europa, met zowel een venture capital als een growth equity benadering

Met kantoren in Nederland, België en Duitsland steunt Fortino vanuit haar investment, en operating teams uitzonderlijke en ambitieuze ondernemers.

Wie zijn wij?

Fortino Capital is een Europese investeringsmaatschappij met focus op sterkgroeiende B2B software bedrijven. Vanuit haar kantoren in Nederland, België en Duitsland ondersteunt Fortino ambitieuze ondernemers en founders in Europa.

Ons venture capital team biedt sterkgroeiende B2B SaaS startups naast early-stage financiering (van 1-5M EUR initieel) ook ondersteuning op strategisch en operationeel vlak. We zitten aan dezelfde kant van de tafel, verlenen een extra paar handen, maar kijken met een ander paar ogen naar de dingen.

Ons growth equity team partnert met meer ‘mature’ softwarebedrijven die na het bereiken van winstgevendheid, zich oriënteren op de volgende stappen in hun groei, bijvoorbeeld omtrent productontwikkeling en -uitbreiding, internationalisering, sales en marketing optimalisatie of fusies en overnames.

We ondersteunen onze bedrijven actief op meerdere domeinen. Ons operating team bestaat uit experten die topfuncties bekleedden bij bedrijven als SAP, SAS, Oracle, C3 Ai, IBM, McKinsey etc . Met als resultaat: een sterke en rendabele groei, een veelbelovende product strategie en een organisatiestructuur die tegen een stootje kan. Daarnaast bieden we een recruitment team aan, gespecialiseerd in B2B software, dat ca 150 vacatures per jaar invult voor onze bedrijven.

Wat biedt Fortino als investeerder?

Wij onderscheiden ons door meer te bieden dan alleen kapitaal. Sterker nog, wij investeren alleen in een onderneming als wij ervan overtuigd zijn dat we toegevoegde waarde kunnen bieden.

We ondersteunen onze bedrijven actief op meerdere domeinen – waaronder sales, marketing en HR. Ons operating team bestaat uit experts die ondernemingen helpen bij het realiseren van onder andere internationale expansie, een sterke en rendabele groei, veelbelovende product strategie en een organisatiestructuur die tegen een stootje kan. Daarnaast bieden we een recruitment team aan, gespecialiseerd in B2B software, dat ca 150 vacatures per jaar invult voor onze bedrijven.

Meer informatie:

Bezoek onze website of neem een kijkje op onze Linkedin pagina.

Wil je met ons kennismaken?

Neem dan contact op met Ida Kuijken ida.kuijken@fortinocapital.com (partner growth equity) of Marcel van der Heijden marcel.vanderheijden@fortinocapital.com (partner VC) en hopelijk spreken we je snel!