SaaS Bazen Partner

Younium, de subcription hub voor B2B bedrijven

Haal het maximale uit subscription business!

Younium helpt B2B SaaS bedrijven met het schalen van de subscription business. Younium automatiseert het proces van offerte naar journaalpost door het bieden van uitgebreide functionaliteit in abonnementen registratie die automatisch verloopt dankzij standaard integraties met CRM en financiële systemen. 

Daarbovenop bevat het pakket alle standaard nodige SaaS KPI’s en reports zodat je altijd inzicht kunt bieden aan investeerders of potentiële kopers.

  

Een echte SaaS Baas is altijd aan het zoeken naar mogelijkheden voor groei.

Deze focus ligt vaak op sales en klantenwerving maar wist je dat je met een sterke backoffice nog harder kunt schalen?

Recurring Revenue is de sleutel in onze business. Samen met Churn vertegenwoordigen deze de waarde van onze SaaS business. Recurring revenue krijg je door mooie subscriptions aan te bieden die passen bij je klanten. Flexibiliteit in je prijsmodel is daarom ook de sleutel tot succes maar hiervoor heb je een sterk backoffice pakket nodig die prijsmodellen aankan met een mix tussen terugkerende kosten, verbruikskosten, one-off kosten enzovoort. Ook wil je als SaaS onderneming het liefst je cash zo vroeg mogelijk binnen hebben en factureer je jaarlijks vooruit maar soms zijn er toch die uitzonderingen die een maandelijkse factuur willen ontvangen. En per product heb je mogelijk ook weer verschillende omzet herkenningsregels die je wilt toepassen. En hoe combineer je de variabele kosten door de periodes heen op één factuur met de terugkerende kosten? Hoe ga je om met korting die na een bepaalde periode komt te vervallen. Hoe voorkom je dubbele invoer in CRM en Financieel systeem? Mis je wel eens contract renewals? Heb je inzicht in mogelijke upsell kansen of laat je omzet liggen? Kortom, het managen van een subscription business vergt meer dan een facturatietool maar heeft een echte subscription hub nodig die dit allemaal voor je managed als extra teamlid in je finance team. Younium biedt deze automatisering en is gemaakt als SaaS voor SaaS. Kortom, de perfecte partner voor de SaaS bazen community.

Younium – je backoffice partner voor een snel groeiende SaaS business

Younium is opgericht in Zweden in 2017 en heeft sinds 2020 een losse B.V. opgericht die zich richt op SaaS bedrijven in Nederland. Inmiddels is Younium een club van 40 enthousiaste medewerkers en verwachten we eind 2022 weer met het dubbele aantal te zitten. In ons team zit veel ervaring rondom fundraising, het kopen van SaaS ondernemingen, verkopen van SaaS ondernemingen en automatisering. Ook zijn wij verkozen tot hoofdleverancier van het portfolio van Visma en zijn partner van Exact. Meerdere SaaS bedrijven uit de SaaS bazen community maken al gebruik van Younium! Kom ook gerust eens kijken of spreek eens met je mede-SaaS bazen over hoe Younium hen heeft geholpen met het schalen van de subscription business.