SaaS Bazen Partner

Cloud++: Betaalbare software development teams

Versnel je digitale projecten met je eigen toegewijde software development teams. Schaalbaar, 40+ technologieën en robuuste kwaliteitscontrole.

Cloud++ is een Nederlands software ontwikkelingsbedrijf met meer dan 20 jaar ervaring, dat gespecialiseerd is in de implementatie van maatwerk softwareoplossingen voor onder andere SaaSbedrijven, MKB en multinationals op globale schaal.

Wie zijn wij?

Cloud++ is gevestigd in Nederland met eigen techhub in Brazilië, met een groot netwerk van 1000+ developers. Gespecialiseerd in meer dan 40 open source technieken zoals Laravel, PHP, .NET, Java, Python, VueJS, React, Angular, Javascript en meer. Onze toegewijde software developers kunnen ingehuurd worden vanaf 1 FTE, om digitale projecten te versnellen en capaciteitsuitdagingen te ondervangen.

Wij zijn gespecialiseerd in finance tools, planningsapps, warehouse management apps, sales tools, SaaS platformen, CRM-systemen met veelal integraties naar andere systemen voor B2B én B2C.

Cloud++ is opgericht door doorgewinterde programmeurs met jarenlange development ervaring en gebruiken deze kennis in de dagelijkse aansturing en ontwikkeling. Door middel van korte communicatielijnen, Nederlandse architecten, aansturing en toegewijde developers nemen wij voor onze opdrachtgevers uitdagingen weg en zorgen voor een snelle onboarding en korte time-to-market.

Hoe helpen we jou?

Cloud++ levert een grote bijdrage aan de SaaS community. Dit door uitgebreide kennis over development processen, technologieën en ervaring die de afgelopen jaren is opgebouwd bij het ontwikkelen van diverse SaaS-oplossingen voor onder andere Playbookify, Bloakes en meer. Daarnaast hebben wij onlangs een SaaSBazen podcast opgenomen met Johan waarin onze CEO Erik Kramer tips deelt over het samenwerken met een remote development team. 

Heb je een idee voor een nieuwe SaaS-applicatie en/of oplossing, of wil je extra ondersteuning dan ondersteunen onze software architecten en software developers hier graag bij. Wij combineren onze praktijkervaring en specialistische kennis om de wensen concreet in kaart te brengen. Van MVP tot compleet product.

Wij merken dat opdrachtgevers struggles ervaren bij het aansturen van het development team of het development proces. Wij ondervangen dit in ons bedrijf door op een gestructureerde manier te werken en korte lijnen te onderhouden met onze software architecten en opdrachtgevers. Daarnaast willen de meeste SaaS-bedrijven snel door ontwikkelen maar is er helaas niet snel, voordelige capaciteit voor handen. Cloud++ ondersteund hierin door betaalbare, toegewijde developers beschikbaar te stellen.

Meer informatie?

Check dan onze website en we komen graag met je in contact!

Of neem een kijkje op onze LinkedIn pagina.