SaaS Bazen Partner

Gapstars

Remote engineering teams voor snelgroeiende SaaS bedrijven

Onze roots liggen in Sri Lanka en de diepe band die we met de lokale community hebben, dateert al van 20 jaar terug. Maar het officiële startjaar waarin Gapstars is gestart met de samenwerking met toptalenten in Sri Lanka, was in 2015. Sindsdien zijn we snel groeiende techbedrijven gaan ondersteunen met het versnellen van hun software ontwikkeling met behulp dedicated remote engineering teams.

Met onze hub-locatie in Colombo, hebben we momenteel ca. 200 vaste IT-professionals in dienst. En voor de vijfde keer op rij, zijn we dit jaar wederom uitgeroepen tot Great Place to Work® in Sri Lanka. Ook hebben we dit jaar een plek in de Top 100 Best Places to Work in Asia® weten te bemachtigen. We geven graag terug aan onze community in Sri Lanka door steevast onze steun te geven aan stichtingen die opgericht zijn om kansarme kinderen te helpen met oog op een betere toekomst.

Bij Gapstars zijn we eropuit om impact te maken!

Het zit in ons DNA om continue op zoek te gaan naar nieuwe en snelle manieren om groei en vooruitgang te boeken. Vanuit onze standplaats in Amsterdam en  hub-locaties in Sri Lanka en Portugal, hebben we toegang tot een wereldwijd netwerk aan talent. En we helpen toptalenten om het maximale uit zichzelf te halen door het bieden van learning & development programma’s via onze Gapstars Academy. We bieden techbedrijven full support in het bouwen, onderhouden en ontwikkelen van een dedicated remote team die in staat is om kickass software te bouwen. Ook zorgen we ervoor dat de kennis en vaardigheden gewaarborgd blijven, zodat de klant altijd verzekerd is van een high-performance software team die tevens klaarstaat om op elk moment mee te groeien met de klant.

Wereldwijde locaties

Met onze snelgroeiende hub-locaties in Europa en Azië, en de ambitie om verder uit te breiden, vinden we het des te belangrijker om onze One Global Family-cultuur te koesteren. We dragen deze waarde sterk uit binnen ons bedrijf maar ook naar de klant toe. Momenteel werken we met ca. 30 SaaS-bedrijven en wij geloven dat we met expertise, zorg en toewijding de grootste impact kunnen maken. We nemen onze klanten letterlijk mee in alle aspecten van onze oplossing. Zo trappen we altijd af met een persoonlijke tour en kennismaking op een van onze hub-locaties zodat de klant zelf kan ervaren op welke manier en met welke toptalenten we werken. Want alleen samen kunnen we de grootste impact maken.

 

Meer informatie:

 

Bezoek onze website of neem een kijkje op onze Linkedin pagina.