SaaS Bazen Partner

Newion

Wij ondersteunen je in jouw ambities

Newion is een early stage venture capital fonds met focus op B2B SaaS bedrijven. Het team bestaat uit 10 mensen die dagelijks ondernemers ondersteunen op hun reis naar marktleiderschap met kapitaal, netwerk en 20 jaar ervaring opgedaan met investeringen in meer dan 60 bedrijven actief in de digitale transformatie.

Onze focus ligt op early-stage B2B SaaS bedrijven met een hoofdkantoor in de BeNeLux, Noord-Europa, Duitsland. Wij houden deze focus aan omdat we ondernemers op die manier maximaal ondersteuning kunnen bieden in het groeitraject dat ondernemers en diens onderneming doormaken.

Van zodra een onderneming heeft kunnen aantonen dat diens product een oplossing biedt voor een probleem in de markt (Product-Solution fit) komen wij graag rond de tafel zitten. Dit is een compleet nieuwe fase waarin de optimale afzetmarkt voor het product moet gezocht worden en waarin een marketing machine moet gebouwd worden om het product op de gekozen markt actief te worden (Product-Market fit).

In deze sterk analytische fase denken we graag mee. Wij ondersteunen ondernemers niet alleen financieel, maar helpen ook juist mee met het komen tot een strategie. Het begint bij ondernemerschap. Daarom treden wij ook zelden als adviseur maar eerder als coach op binnen een organisatie. We trachten ondernemers te helpen door samen de juiste vragen te stellen, door een luisterend oor te zijn, en door samen workshops te organiseren rond bepaalde strategische onderwerpen.
Ook als de marketing machine al gebouwd is en spreekwoordelijk nog maar alleen “gas moet gegeven worden” om de onderneming op te schalen, bieden wij kapitaal en een netwerk tot kapitaal om dit doel succesvol te bereiken. 

Heb je een vraag aan Newion? 

Heb je een vraag over het financieren van jouw SaaS business? Het team van Newion staat voor je klaar!