SaaS Bazen Partner

re:cap – Funding your way

Smart debt funding for SaaS companies

re:cap is een toonaangevende financierings- en benchmarking platform voor SaaS-bedrijven in Nederland en Duitsland. 

Wie zijn wij?

re:cap is een toonaangevende financierings- en benchmarking platform voor SaaS-bedrijven in Nederland en Duitsland. 

Het doel van re:cap? Jouw SaaS-bedrijf helpen om effectief te groeien. Ze bieden passende financiering, inzicht in je positie ten opzichte van de concurrentie en ondersteuning bij je groeistrategie. Het resultaat van hun hulp is financiële stabiliteit en verbeterde groeimogelijkheden. Met re:cap kun je gemakkelijker geld op halen, je groei versnellen en een winstgevende SaaS business bouwen.

Opgericht in 2021 door serie-ondernemers Paul Becker en Jonas Tebbe, heeft re:cap nu meer dan 1.000 bedrijven op hun platform en heeft het SaaS-bedrijven als Netdialog, churned.io, Surfly, talentsconnect, optilyz en awork gefinancierd.

Wat heeft re:cap te bieden?

Eenvoudige toegang tot financiering en financiële stabiliteit. Bedrijven sluiten hun gegevensbronnen en tools aan op het re:cap platform. re:cap evalueert de aanvraag binnen 48 uur en na goedkeuring wordt de re:cap financieringslijn vrijgegeven en is het geld beschikbaar.

Bedrijven betalen terug in maximaal 36 maanden – of zelfs later als de plannen veranderen.

Met het intelligence platform, re:cap benchmarking, is re:cap pionier op het gebied van benchmarking, speciaal voor SaaS-bedrijven: softwarebedrijven kunnen zichzelf vergelijken met hun branchegenoten en verbeterpunten vinden. Bovendien kunnen bedrijven hun financiële KPI’s op één plaats controleren en scenario’s plannen voor de toekomst van hun bedrijf om weloverwogen beslissingen te nemen en toekomstige groei met vertrouwen tegemoet te gaan.

Meer informatie:

Bezoek onze website of neem een kijkje op onze Linkedin pagina.

Heb je een vraag voor re:cap?

Contact: Lukas Tenschert, VP Sales, lukas.tenschert@re-cap.com, of via LinkedIn