SaaS Campus Slack Community

De SaaS Campus is een Slack Community voor iedereen die werkzaam is bij een SaaS bedrijf uit de Benelux. De community is gericht op het delen van kennis, ervaring en resources. Natuurlijk delen we er ook struggles en wins.

De SaaS Campus is ingedeeld op vakgebied. Voor elk relevant vakgebied is er een kanaal (bijvoorbeeld #product, #engineering, #marketing, #sales, #customer-success, #finance, #legal, etc.).

Je hoeft geen management rol te hebben, op de SaaS Campus is iedereen welkom, zolang je je aan de richtlijnen van de community houdt, en die zijn heel overzichtelijk:

– wees respectvol naar alle andere leden

– gebruik de SaaS Campus voor het delen van kennis, ervaringen en resources. Het is niet de bedoeling dat je een product of dienst komt pitchen (alleen in het kanaal #shameless-plug).

Extra voordeel voor leden van SaaS Bazen

Heeft jouw bedrijf een SaaS Bazen Lidmaatschap? Dan krijg je, naast de public channels, ook toegang tot de private channels zoals #fundraising, #usa, #germany en #nordics. 

Toegang tot de SaaS Campus

Wil je toegang tot de SaaS Campus? Vul onderstaand formulier in en we laten je, mits je kwalificeert, zo snel mogelijk toe! 

 

Wat beschrijft jouw SaaS bedrijf het best?