109 – Live sessie: hoe stel je een Target Account List op voor ABM? Steven Schroeyens van Webs

SaaS Bazen Podcast
SaaS Bazen Podcast
109 - Live sessie: hoe stel je een Target Account List op voor ABM? Steven Schroeyens van Webs
Loading
/

SaaS bedrijven die willen starten met Account Based Marketing lopen vaak in een vroeg stadium aan tegen de vraag: “hoe stel ik een Target Account List (TAL) op voor mijn campagne?”

Steven Schroeyens, Head of SaaS bij Webs krijgt deze vraag zo vaak, dat we besloten om samen met hem een live sessie te organiseren voor het SaaS bedrijf Expivi. Het team van Expivi werkt aan het opzetten van een ABM/ABX strategie en in deze aflevering gaat Pascal Boekee van Expivi in gesprek met Steven. Wat er aan bod komt:

  • Het belang van een TAL
  • Het stappenplan om een TAL op te stellen
  • Welke data heb je nodig om tot een goede TAL te komen?
  • Hoe gebruik je een TAL op een dynamische manier, met steeds veranderende marktomstandigheden?
  • Alignment tussen marketing en sales:
    • Hoe haalt marketing waarde uit een TAL?
    • Hoe haalt sales waarde uit een TAL?

Website Expivi: https://www.expivi.com/
LinkedIn Steven Schroeyens: https://www.linkedin.com/in/stevenschroeyens/
Website Webs: www.webs.nl/account-based-marketing-services

Webinar Webs:

Donderdag 27 januari van 10.00 – 11.00 uur deelt Elroy Messelaar, HubSpot Certified Trainer de beste adviezen omtrent het bouwen en managen voor succesvol target account list in HubSpot

Deelnemen? Claim your spot via deze link!

Podcast sponsor Leadinfo: leadinfo.com/saasbazen

Podcast sponsor Employes: employes.nl/

SaaS Bazen Meetup

Wil je meer op de hoogte blijven van ontwikkelingen in de SaaS wereld en zoek je naar een groep trusted advisors? In de SaaS Bazen Meetup krijg je beide: in een tweewekelijkse virtuele Meetup praten Jan Aleman en Johan de Wit je bij over SaaS, krijg je case studies van andere SaaS bedrijven te zien en kun je zelf actief deelnemen aan het gesprek. We behandelen alle thema’s die relevant zijn voor jou als SaaS Baas: funding, sales, internationalisatie, het bouwen van een team, marketing, you name it. Je bent van harte welkom om een gratis proefsessie bij te wonen! saasbazen.nl/saas-bazen-meetup/

Volg SaaS Bazen op LinkedIn: www.linkedin.com/company/saasbazen/
Volg SaaS Bazen op Instagram: www.instagram.com/saasbazen/

Word lid van SaaS Bazen!

SaaS Bazen is de plaats waar software ondernemers bij elkaar komen, om te bouwen aan een winstgevende SaaS business. Stop met het wiel opnieuw uitvinden en krijg toegang tot de kennis en connecties die je nodig hebt om betere beslissingen te nemen.

Je bent in een paar klikken lid en word direct onderdeel van het grootste SaaS ondernemersnetwerk van Nederland. Wat je krijgt: 80+ uur aan interviews met andere SaaS Bazen, 2 groepsmeetings per maand met andere SaaS Bazen en een online omgeving waarin je onbeperkt kunt chatten, vragen kunt stellen en in contact staat met ca. 300 andere SaaS Bazen.

Word lid: saasbazen.nl/lidmaatschappen/