SaaS Bazen Meetup

Omring jezelf met andere SaaS Bazen en doe mee met de twee-wekelijkse SaaS Bazen Meetup. Twee keer per maand op woensdagmiddag maak je kennis met like-minded SaaS Bazen en krijg je in inkijkje in interessante case studies van andere SaaS bedrijven.

“You are the average of the five people you spend the most time with.”

Jim Rohn

Neem deel aan de tweewekelijkse SaaS Bazen Meetups

Elke even week op woensdag vanaf 16:00 uur

De Meetups vinden elke woensdag in de even weken plaats, vanaf 16:00 uur. De meetups duren zo’n 60 – 90 minuten.

Valt een Meetup samen met een feestdag? Dan plannen we de meeting een andere datum!

 

De opbouw van elke meeting

Na een energieke intro met SaaS nieuws maken we met elkaar een deep dive in een SaaS case study. Daarna verwachten we je meest sociale skills om bij te dragen aan een nuttige en leuke uitwisseling van kennis en ervaring. 

Meeting gemist?

Stond je spruitjes klaar te maken, je overhemd te strijken of was je aan het ploeteren in de sportschool? Geen probleem; je kunt de recordings op elk moment terugkijken, maar, uiteraard hebben we je er liever live bij 🙂

Ontdek hoe andere SaaS bedrijven groeien en zet je inzichten om in actie 

Bekijk en beluister case studies van andere SaaS bedrijven en doe waardevolle inzichten voor jouw startup of scale-up. Ontdek hoe andere SaaS Bazen beslissingen nemen op gebied van funding, HR, marketing, sales, product development en meer. 

Deel je learnings met andere SaaS Bazen

Help andere SaaS Bazen verder door jouw inzichten te delen. Dit kan in break-out rooms of voor de hele groep. Wil je een gaaf resultaat of mooie case study delen? Jouw input wordt enorm gewaardeerd! 

Voor elke SaaS Baas; van early-stage startup tot internationale scale-up

Luister naar ondernemers in uiteenlopende branches en fases; als startup founder leer je van ondernemers die aan het roer staan van succesvolle internationale scale-ups en als scale-up SaaS Baas leer je van de frisse blik die startende SaaS founders op jouw business hebben. 

Kom in contact met andere SaaS Bazen

Bouw aan je netwerk door ook buiten de tweewekelijkse Meetups contact te onderhouden met andere SaaS Bazen. De interactie gaat verder dan alleen de tweewekelijkse Meetups; zet gesprekken voort via de community, met 1:1 chat of door het gesprek te openen in een daarvoor bestemd topic.

Jouw hosts

De Meetups worden verzorgd door een bonte mix aan ervaring, kennis en veel gezelligheid. Schrijf je in om te ontdekken bij wie je moet zijn voor de gezelligheid 😉 

Alisa Kurvink
Host van de SaaS Bazen Community

Jan Aleman
5x SaaS Baas

Johan de Wit
Host van de SaaS Bazen Podcast

Z

Tweewekelijkse meeting op woensdagmiddag tussen 16:00 en 17:30 uur

Z

Toegang tot de opnames van de meetings, zodat je het rustig kunt terugkijken

Z

Toegang tot de slides / presentaties die gegeven worden tijdens de meetings

Z

Toegang tot interessante content (templates, exclusieve video's, bonus meetings, etc.)

Inschrijven

Per maand: € 30,- excl. btw
Per jaar: € 300,- excl. btw (2 maanden gratis)

“De SaaS Bazen community stelt mij in staat om snel in contact te komen met SaaS-ondernemers die dezelfde vragen en uitdagingen hebben. Door de podcast leer ik van hun ervaringen en word ik behoed voor het maken van fouten.”

Jan Martijn Broekhof – SaaS Baas bij Guardian360

“De Saas Bazen community is een voor mij inspirerende omgeving waarin ik met inspirerende SaaS Bazen in gesprek kan en waarin we kennis uitwisselen.
Een zeer waardevolle plek voor mij en voor RouteLogic die ons helpt bij de volgende stappen in onze groei.”

Niels Callenbach – SaaS Baas bij RouteLogic