Sales Training: Do’s en don’ts bij het geven van software demo’s

12 maart 2024 • 15:00 – 16:00 uur • Online

Yes – je krijgt een nieuwe demo aanvraag binnen. Dit is hét moment om te laten zien wat jouw SaaS product  allemaal kan. 

Maar, hoe zorg je ervoor dat je demo niet alleen goed is, maar ook effectief is? Wat zijn de do’s en don’ts, de kleine details die het grote verschil maken?

Demo’s geven is een vak apart. Het gaat om meer dan alleen je software laten zien; het is een subtiele mix van de juiste informatie, timing en presentatie. En ja, er zijn een paar gouden regels die je moet kennen om je kansen op succes te vergroten.

Tijdens deze online training gaan we dieper in op wat een software demo succesvol maakt. We bespreken de veelvoorkomende valkuilen en geven je de tools om die te vermijden. Van voorbereiding tot opvolging, we behandelen het hele demo-proces.

We praten over het opbouwen van een sterke connectie met je publiek, het kiezen van de juiste content voor je demo, en wat je wél en niet moet doen tijdens je demo. En dit alles in een uur tijd, zodat je meteen aan de slag kunt met het verbeteren van je demo’s.

De training wordt gegeven door Jan Aleman. Jan is sales trainer, gespecialiseerd in SaaS. Niet alleen heeft hij talloze SaaS founders en sales reps getraind, hij heeft aan het roer gestaan van 5 SaaS bedrijven. Deze ervaringen hebben hem de inzichten opgeleverd die hij tijdens deze training deelt. 

De sessie is online en je kunt je nu inschrijven. 

Details: 
– Dinsdag 12 maart om 15:00 uur
– Via Zoom (je ontvangt na inschrijving een link) 
– Voor founders en sales reps van SaaS bedrijven
– Toegang gratis 

Aanmelden

Registreer voor deze training

Bekijk al onze events