De Scaling Up Methode: Voor- en Nadelen Volgens SaaS Founders

3 april 2024 • 17:30 – 20:30 uur • Foleon, Amsterdam

De Scaling Up methode is populair onder SaaS startups en met name SaaS scale-ups. De voornaamste reden voor het toepassen ervan is vaak het ontbreken van structuur, of zoals je zou kunnen zeggen: de chaos van een startup.

In de zoektocht naar meer structuur worden het boek van Verne Harnish gelezen, workshops en Scaling Up trajecten gevolgd, video’s bekeken en urenlang gebrainstormd over de toepassing van deze methode. Deze zijn allemaal waardevol, maar wat vinden andere founders eigenlijk van de Scaling Up methode?

Hoe was hun ervaring met de implementatie, welke impact heeft het op hun organisatie gehad, en hoe kijken ze terug op hun beslissing om Scaling Up te gebruiken?
Hebben ze het volledig of gedeeltelijk geïmplementeerd? En zo ja, welke onderdelen wel en welke niet?

We gaan deze vragen voorleggen aan founders met ervaring in de Scaling Up methode. Geen sales pitch, maar oprechte praktijkervaringen van founders die de voor- en nadelen van de methode hebben ondervonden.

Ben je benieuwd naar de impact van de Scaling Up methode op jouw organisatie?

Kom dan op 3 april naar de SaaS Pizza Night in Amsterdam. We serveren niet alleen pizza’s, maar vooral een goed gesprek met Daan Reijnders van Foleon en Matthijs van den Ende, beiden SaaS founders en ervaren in het gebruik van de Scaling Up methode. Zij zullen hun ervaringen delen en je kunt hen direct vragen stellen. Na dit interview en de Q&A zal Scaling Up specialist Frank van Vliet meer vertellen over de vier pijlers van Scaling Up. Je vertrekt met een duidelijk beeld van de methode.

En natuurlijk maken we er zoals altijd een gezellige, leerzame avond van, waar je ook even kunt bijpraten met je collega-SaaS Bazen!

Schrijf je snel in, want er zijn slechts 50 plaatsen beschikbaar.

Programma

17:30 uur – 17:45 – Inloop
17:45 uur – 18:30 – Netwerken & Pizza
18:30 uur – 19:15 – Opening & interview met Daan Reijnders (CEO Foleon) en Matthijs van den Ende (CEO Dyflexis)
19:15 uur – 19:45 – Presentatie over de Scaling Up methode door Frank van Vliet
19:45 uur – 20:30 – Afsluiting & Borrel

Voor wie?
Dit event is toegankelijk voor SaaS founders, C-level executives bij B2B SaaS bedrijven. Ben je investeerder, consultant of vul je een andere rol in binnen of voor SaaS bedrijven en wil je dit event bezoeken? Stuur dan een mailtje naar info@saasbazen.nl.

SaaS Bazen behoudt zich het recht om inschrijvingen die niet binnen de geschetste doelgroep passen te annuleren. 

De locatie & pizza’s worden gesponsord door Foleon! 

Datum: 3 april 2024

Locatie:  Foleon, Amsterdam
Transformatorweg 38-72, 1014 AK Amsterdam

Tijd: 17:30 – 21:00 uur
Je bent welkom vanaf 17:30 uur. Vanaf 17:45 uur staan er pizza’s en drankjes voor je klaar. Om 18:30 uur starten we het inhoudelijke programma. Rond 20:30 uur sluiten we de avond af.

Kosten: ‘pay-what-you-want’
Je kunt deze avond bezoeken op basis van het ‘pay-what-you-want’ principe. Na afloop geef je zelf aan of je voor deze sessie wilt betalen, en zo ja, welk bedrag. 

Er zijn 50 plaatsen beschikbaar. 

Meer weten over Scaling Up? 

Schrijf je nu in voor deze kennissessie. Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.