135 – De marketing- en sales strategie van TimeChimp – Fred Al

SaaS Bazen Podcast
SaaS Bazen Podcast
135 - De marketing- en sales strategie van TimeChimp - Fred Al
Loading
/

Welke marketingkanalen hebben de meeste ROI voor TimeChimp?
Hoe gaat het sales team van TimeChimp om met de verschillen tussen no touch en high touch prospects?
Wat hebben de founders geleerd van het werken met OKRs?

In de nieuwste aflevering van de SaaS Bazen Podcast hoor je co-founder Fred Al, verantwoordelijk voor het commerciele gedeelte. We praten over hun aanpak op gebied van marketing, sales en customer, maar ook over hun eerste stappen naar buitenland (Duitsland), pricing en hun partner strategie.

TimeChimp: https://www.timechimp.com/

Podcast sponsor Leadinfo: leadinfo.com/saasbazen

SaaS Bazen Meetup

Wil je meer op de hoogte blijven van ontwikkelingen in de SaaS wereld en zoek je naar een groep trusted advisors? In de SaaS Bazen Meetup krijg je beide: in een tweewekelijkse virtuele Meetup praten Jan Aleman en Johan de Wit je bij over SaaS, krijg je case studies van andere SaaS bedrijven te zien en kun je zelf actief deelnemen aan het gesprek. We behandelen alle thema’s die relevant zijn voor jou als SaaS Baas: funding, sales, internationalisatie, het bouwen van een team, marketing, you name it. Je bent van harte welkom om een gratis proefsessie bij te wonen! saasbazen.nl/saas-bazen-meetup/

Volg SaaS Bazen op LinkedIn: www.linkedin.com/company/saasbazen/
Volg SaaS Bazen op Instagram: www.instagram.com/saasbazen/

Word lid van SaaS Bazen!

SaaS Bazen is de plaats waar software ondernemers bij elkaar komen, om te bouwen aan een winstgevende SaaS business. Stop met het wiel opnieuw uitvinden en krijg toegang tot de kennis en connecties die je nodig hebt om betere beslissingen te nemen.

Je bent in een paar klikken lid en word direct onderdeel van het grootste SaaS ondernemersnetwerk van Nederland. Wat je krijgt: 80+ uur aan interviews met andere SaaS Bazen, 2 groepsmeetings per maand met andere SaaS Bazen en een online omgeving waarin je onbeperkt kunt chatten, vragen kunt stellen en in contact staat met ca. 300 andere SaaS Bazen.

Word lid: saasbazen.nl/lidmaatschappen/