144 – Je SaaS bedrijf verkopen: het belang van een goede voorbereiding – Aart Bijkerk, Phidelphi (Clearwater International)

SaaS Bazen Podcast
SaaS Bazen Podcast
144 - Je SaaS bedrijf verkopen: het belang van een goede voorbereiding - Aart Bijkerk, Phidelphi (Clearwater International)
Loading
/

Vandaag ga ik in gesprek met Aart Bijkerk van Phidelphi (Clearwater International). Hij helpt SaaS Bazen bij M&A en exit trajecten. Recent deed hij dat voor Leadinfo, waar hij founder Han Kleppe hielp met de exit. Aart deelt zijn ervaringen in voorbereiden van een exit en noemt voorbeelden uit de praktijk. We praten over het belang van concurrentie in het proces, over emotie in het hele traject en over wat je kunt doen om je organisatie goed voor te bereiden op een exit.

Website Clearwater International

LinkedIn Aart Bijkerk

Podcast sponsor Leadinfo: leadinfo.com/saasbazen

SaaS Bazen Meetup

Wil je meer op de hoogte blijven van ontwikkelingen in de SaaS wereld en zoek je naar een groep trusted advisors? In de SaaS Bazen Meetup krijg je beide: in een tweewekelijkse virtuele Meetup praten Jan Aleman en Johan de Wit je bij over SaaS, krijg je case studies van andere SaaS bedrijven te zien en kun je zelf actief deelnemen aan het gesprek. We behandelen alle thema’s die relevant zijn voor jou als SaaS Baas: funding, sales, internationalisatie, het bouwen van een team, marketing, you name it. Je bent van harte welkom om een gratis proefsessie bij te wonen! saasbazen.nl/saas-bazen-meetup/

Volg SaaS Bazen op LinkedIn: www.linkedin.com/company/saasbazen/
Volg SaaS Bazen op Instagram: www.instagram.com/saasbazen/

Word lid van SaaS Bazen!

SaaS Bazen is de plaats waar software ondernemers bij elkaar komen, om te bouwen aan een winstgevende SaaS business. Stop met het wiel opnieuw uitvinden en krijg toegang tot de kennis en connecties die je nodig hebt om betere beslissingen te nemen.

Je bent in een paar klikken lid en word direct onderdeel van het grootste SaaS ondernemersnetwerk van Nederland. Wat je krijgt: 80+ uur aan interviews met andere SaaS Bazen, 2 groepsmeetings per maand met andere SaaS Bazen en een online omgeving waarin je onbeperkt kunt chatten, vragen kunt stellen en in contact staat met ca. 300 andere SaaS Bazen.

Word lid: saasbazen.nl/lidmaatschappen/

Support SaaS Bazen

Bouw mee aan de mooiste community voor SaaS ondernemers!