145 – Over obstakels overwinnen, leiderschap, cultuur en ondernemerschap – Sander Schutte van Mapiq

SaaS Bazen Podcast
SaaS Bazen Podcast
145 - Over obstakels overwinnen, leiderschap, cultuur en ondernemerschap - Sander Schutte van Mapiq
Loading
/

Fighting spirit; dat is het woord dat na het gesprek met Sander Schutte in m’n hoofd zat. Hij is de co-founder en CEO van Mapiq en met een team van zo’n 120 mensen werkt hij aan een SaaS oplossing voor slimme kantoren. Sander deelt zijn visie op de toekomst van werk, maar we praten vooral over zijn rol als SaaS Baas bij Mapiq. Sinds de oprichting heeft hij regelmatig de wind in de rug gehad, maar er waren ook behoorlijke setbacks, zoals corona. Samen met z’n team moest hij hun product en propositie opnieuw uitvinden en hij benoemd meer lastige momenten. Toch duurt het bij Sander nooit lang voordat hij de weg vooruit weet te vinden; in het voeren van de dagelijkse leiding, maar ook in dit gesprek. Na het benoemen van een tegenslag volgt meteen een oplossingsgerichte (re)actie en daar spat de energie vanaf. Tijd om naar het gesprek te luisteren, enjoy!

sander schutte - mapiq

Resources:
Podcast sponsor Leadinfo
Mapiq 
Wim Hof methode
The hard things about hard things
High output management

SaaS Bazen Meetup

Wil je meer op de hoogte blijven van ontwikkelingen in de SaaS wereld en zoek je naar een groep trusted advisors? In de SaaS Bazen Meetup krijg je beide: in een tweewekelijkse virtuele Meetup praten Jan Aleman en Johan de Wit je bij over SaaS, krijg je case studies van andere SaaS bedrijven te zien en kun je zelf actief deelnemen aan het gesprek. We behandelen alle thema’s die relevant zijn voor jou als SaaS Baas: funding, sales, internationalisatie, het bouwen van een team, marketing, you name it. Je bent van harte welkom om een gratis proefsessie bij te wonen! saasbazen.nl/saas-bazen-meetup/

Volg SaaS Bazen op LinkedIn: www.linkedin.com/company/saasbazen/

Volg SaaS Bazen op Instagram: www.instagram.com/saasbazen/

Word lid van SaaS Bazen!

SaaS Bazen is de plaats waar software ondernemers bij elkaar komen, om te bouwen aan een winstgevende SaaS business. Stop met het wiel opnieuw uitvinden en krijg toegang tot de kennis en connecties die je nodig hebt om betere beslissingen te nemen.
Je bent in een paar klikken lid en word direct onderdeel van het grootste SaaS ondernemersnetwerk van Nederland. Wat je krijgt: 100+ uur aan interviews met andere SaaS Bazen, 2 groepsmeetings per maand met andere SaaS Bazen en een online omgeving waarin je onbeperkt kunt chatten, vragen kunt stellen en in contact staat met ca. 400 andere SaaS Bazen.
Word lid