147 – Van single-product naar multi-product SaaS – Roy van den Broek van Rentman

SaaS Bazen Podcast
SaaS Bazen Podcast
147 - Van single-product naar multi-product SaaS - Roy van den Broek van Rentman
Loading
/

Van 3 mensen in een klein kantoor naar 80 mensen wereldwijd, met bijna 10M ARR: dat is het verhaal van Roy van den Broek van Rentman. In dit gesprek deelt hij één van de belangrijkste onderdelen uit zijn reis als SaaS founder: de transitie van 1 product naar meerdere producten. Welke impact heeft deze transitie de pricing, marketing en sales? Hoe gaat het team om met veranderingen zoals deze en wat is je rol als founder in zo’n impactvolle verandering?

In 2014 komt Roy, founder van Rentman, met de belofte: wij zijn de back-end van je evenementenorganisatie.

Nadat Roy een ruime tijd werkzaam is geweest in de evenementenbranche ziet hij dat alle toeleveranciers op evenementen 1 ding gemeen hebben: De planning van hun spullen en personeel verloopt niet gestroomlijnd. Hij komt tot de conclusie dat er heel weinig bedrijven zijn die voor dit probleem een oplossing hebben, dus komt hij met zijn eigen SaaS oplossing: Rentman.

Op deze vragen geeft Roy antwoord, ook benieuwd? Tune in en luister de podcast!

Website Rentman

Podcast sponsor Leadinfo

SaaS Bazen Meetup

Wil je meer op de hoogte blijven van ontwikkelingen in de SaaS wereld en zoek je naar een groep trusted advisors? In de SaaS Bazen Meetup krijg je beide: in een tweewekelijkse virtuele Meetup praten Jan Aleman en Johan de Wit je bij over SaaS, krijg je case studies van andere SaaS bedrijven te zien en kun je zelf actief deelnemen aan het gesprek. We behandelen alle thema’s die relevant zijn voor jou als SaaS Baas: funding, sales, internationalisatie, het bouwen van een team, marketing, you name it. Je bent van harte welkom om een gratis proefsessie bij te wonen! saasbazen.nl/saas-bazen-meetup/

Volg SaaS Bazen op LinkedIn: www.linkedin.com/company/saasbazen/
Volg SaaS Bazen op Instagram: www.instagram.com/saasbazen/

Word lid van SaaS Bazen!

SaaS Bazen is de plaats waar software ondernemers bij elkaar komen, om te bouwen aan een winstgevende SaaS business. Stop met het wiel opnieuw uitvinden en krijg toegang tot de kennis en connecties die je nodig hebt om betere beslissingen te nemen.

Je bent in een paar klikken lid en word direct onderdeel van het grootste SaaS ondernemersnetwerk van Nederland. Wat je krijgt: 80+ uur aan interviews met andere SaaS Bazen, 2 groepsmeetings per maand met andere SaaS Bazen en een online omgeving waarin je onbeperkt kunt chatten, vragen kunt stellen en in contact staat met ca. 300 andere SaaS Bazen.

Word lid: saasbazen.nl/lidmaatschappen/