168 – Rob van Nuenen (Channable) over het bouwen van een winnend team

SaaS Bazen Podcast
SaaS Bazen Podcast
168 - Rob van Nuenen (Channable) over het bouwen van een winnend team
Loading
/

Een winnend team samenstellen: voor veel founders een pittige uitdaging.

In deze aflevering van de SaaS Bazen podcast vraag ik hoe Rob van Nuenen dit heeft gedaan. Zijn team is de grens van 200 personen al ruimschoots gepasseerd, tijd om te vragen naar zijn ‘lessons learned’.

Hij kijkt terug op de verschillende fases die hij heeft doorlopen en wat de cruciale momenten en beslissingen zijn geweest op gebied van hiring en cultuur. Want dat ziet hij als een van de belangrijkste succesfactoren van de snelle groei die hij met Channable heeft weten te bereiken.

Website Channable

Podcast sponsor Leadinfo: leadinfo.com/saasbazen

SaaS Bazen Meetup

Wil je meer op de hoogte blijven van ontwikkelingen in de SaaS wereld en zoek je naar een groep trusted advisors? In de SaaS Bazen Meetup krijg je beide: in een tweewekelijkse virtuele Meetup praten Jan Aleman en Johan de Wit je bij over SaaS, krijg je case studies van andere SaaS bedrijven te zien en kun je zelf actief deelnemen aan het gesprek. We behandelen alle thema’s die relevant zijn voor jou als SaaS Baas: funding, sales, internationalisatie, het bouwen van een team, marketing, you name it. Je bent van harte welkom om een gratis proefsessie bij te wonen!

Volg SaaS Bazen op LinkedIn: www.linkedin.com/company/saasbazen/
Volg SaaS Bazen op Instagram: www.instagram.com/saasbazen/

Word lid van SaaS Bazen!

SaaS Bazen is de plaats waar software ondernemers bij elkaar komen, om te bouwen aan een winstgevende SaaS business. Stop met het wiel opnieuw uitvinden en krijg toegang tot de kennis en connecties die je nodig hebt om betere beslissingen te nemen.

Je bent in een paar klikken lid en word direct onderdeel van het grootste SaaS ondernemersnetwerk van Nederland. Wat je krijgt: 80+ uur aan interviews met andere SaaS Bazen, 2 groepsmeetings per maand met andere SaaS Bazen en een online omgeving waarin je onbeperkt kunt chatten, vragen kunt stellen en in contact staat met ca. 300 andere SaaS Bazen.

Word lid: saasbazen.nl/lidmaatschappen/