74 | Hoe bouw en schaal je een sales team? – Machiel Kunst en Adriaan ten Bosch

SaaS Bazen Podcast
SaaS Bazen Podcast
74 | Hoe bouw en schaal je een sales team? - Machiel Kunst en Adriaan ten Bosch
Loading
/

Machiel Kunst en Adriaan ten Bosch - No cure no pay

Machiel Kunst en Adriaan ten Bosch (No Cure No Pay) helpen SaaS bedrijven met het vinden en aantrekken van Sales professionals en vertellen in deze podcast over hun ervaringen. Ze vertellen niet alleen over hun proces, ze delen ook veel praktijkervaring uit de periode dat zij zelf actief waren in een SaaS bedrijf en verantwoordelijk waren voor het opschalen van sales. We praten over rollen, functies, de meest gemaakte fouten in het schalen van een sales team en ze delen interessante resources die je kunt gebruiken om aan de sales van jouw SaaS te werken.

Podcast sponsor Leadinfo: https://www.leadinfo.com/saasbazen

No Cure No Pay: https://www.nocurenopay.io/

Sales accelerator formula: https://www.bol.com/nl/p/the-sales-acceleration-formula/9200000035054353/?bltgh=k8Jo3EsMwB6tLLA3oTNNDw.2_9.10.ProductTitle

The challenger sale: https://www.bol.com/nl/f/the-challenger-sale/35701539/

Seth de Hart: https://www.linkedin.com/in/sethdehart/ en https://twitter.com/sethdehart

SaaS Bazen Meetup

Wil je meer op de hoogte blijven van ontwikkelingen in de SaaS wereld en zoek je naar een groep trusted advisors? In de SaaS Bazen Meetup krijg je beide: in een tweewekelijkse virtuele Meetup praten Jan Aleman en Johan de Wit je bij over SaaS, krijg je case studies van andere SaaS bedrijven te zien en kun je zelf actief deelnemen aan het gesprek. We behandelen alle thema’s die relevant zijn voor jou als SaaS Baas: funding, sales, internationalisatie, het bouwen van een team, marketing, you name it. Je bent van harte welkom om een gratis proefsessie bij te wonen!

https://saasbazen.nl/saas-bazen-meetup/

SaaS Marketing Challenge

Heb je een early-stage SaaS Startup en ben je op zoek naar manieren om je marketing goed in te richten? Doe mee aan de SaaS Marketing Challenge, waarin Johan je in 8 videomeetings helpt met het inrichten van jouw SaaS marketing. Bekijk de startdata en schrijf je in!

https://nordhaven.io/early-stage-saas-marketing-challenge/

Volg SaaS Bazen op LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/saasbazen/

Volg SaaS Bazen op Instagram: https://www.instagram.com/saasbazen/