83 – Het turbulente jaar van Matthijs Welle, CEO van Mews

SaaS Bazen Podcast
SaaS Bazen Podcast
83 - Het turbulente jaar van Matthijs Welle, CEO van Mews
Loading
/

Matthijs-Welle-Mews

Elke ondernemer weet dat het runnen van een business komt met ‘ups & downs’, maar de setback die corona voor sommige ondernemers teweegbracht is wel heel heftig. Een voorbeeld hiervan is Mews, een SaaS oplossing voor hotels, met de Nederlandse Matthijs Welle als CEO aan het roer. Ze gingen van 450 naar zo’n 220 mensen en in deze aflevering hoor je wat dit met het bedrijf, en ook met hem persoonlijk heeft gedaan. Maar ook; wat moet je doen om de weg omhoog weer te vinden? Natuurlijk praten we niet alleen over de impact van corona, we hebben het ook over het ophalen van funding, over de (internationale) verschillen tussen VC’s, over het bouwen van een sterke cultuur en over de persoonlijke uitdagingen van een CEO.

Podcast sponsor: www.leadinfo.com/saasbazen

Website Mews: www.mews.com/en

SaaS Bazen Meetup
Wil je meer op de hoogte blijven van ontwikkelingen in de SaaS wereld en zoek je naar een groep trusted advisors? In de SaaS Bazen Meetup krijg je beide: in een tweewekelijkse virtuele Meetup praten Jan Aleman en Johan de Wit je bij over SaaS, krijg je case studies van andere SaaS bedrijven te zien en kun je zelf actief deelnemen aan het gesprek. We behandelen alle thema’s die relevant zijn voor jou als SaaS Baas: funding, sales, internationalisatie, het bouwen van een team, marketing, you name it. Je bent van harte welkom om een gratis proefsessie bij te wonen!

SaaS Marketing Challenge
Heb je een early-stage SaaS Startup en ben je op zoek naar manieren om je marketing goed in te richten? Doe mee aan de SaaS Marketing Challenge, waarin Johan je in 8 videomeetings helpt met het inrichten van jouw SaaS marketing. Bekijk de startdata en schrijf je in!

Volg SaaS Bazen op LinkedIn: www.linkedin.com/company/saasbazen/
Volg SaaS Bazen op Instagram: www.instagram.com/saasbazen/